Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

angkat baba!!

090120092366

blk keja semalam baba ckp dia lapar sbb tak sempat lunch..so oklah
smpi jer umah I terus bersilat kat dapur..

bila dah settle I panggil baba ajak makan..dia leh wat dek layan tv..
wah..org penat ni dia uji kesabaran plak..ecehh ayat :P..so I suruh my
2 heroes panggilkan baba plak..lama I tunggu tak dtg2 gak baba..

bila I gi kat hall the 2 heroes plak tgh bersilat nak suh baba bangun!
hahahahaa..gelihati betul tgk..baba pun saja wat2 malas nak bangun..

090120092367

090120092368

mcm2 gaya n effort diorg buat nak bagi bangun..haha..sian anak2 mama
..baba mmg tau!

090120092369

smpi ke sudah tak berjaya..dedua budak kecik tu pun dah penat..so I suh
diorg bo-layan jer kat baba and ikut I jalan2 amik angin kat luar..

last2 abg n hero kecik jerit..taknak udah! kehkehkeh..bengang jer baba 😛
..lenkali nak uji kekuatan budak berpadalah..kan dah kena sound..hehehe


*_buat ‘jahat’ berpada-pada..hahaha_*

Advertisements

Comments on: "angkat baba!!" (4)

  1. beriyer-iyer rupanya mereka..babab babah tu baru tau ye..

    *Dee*
    ekekekee..mmg nak kena babab baba tu..tp tunggu budak nangis baru babab 😀

  2. huih kuatnya anak teruna tu nk angkat baba dia lak ye

    *mommy lily*
    hahaha..sume nak uji kekuatan kononnya kot

  3. sronok kan nyakat anak2 nie…hehehehehe
    mmg beriya sungguh usaha both of them ….

    *rasp*
    hehe..nyakat jgn smpi meraung susah nak pujuk dah 😀

  4. alahai…
    cutenye si kecik 2-2 tuh nk soh baba dia mkn
    apalah daya tenaga ke2-2 nye tuh kalo nk dibanding kn dgn baba nye
    so, at last ur husband mkn ke tidak?

    *erin*
    tu lah seb baik diorg tak nangis even gagal..at last baba dia mkn gak
    tp dh takde sape ajak..hehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: