Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

4 jeeps khatam sudah!

1-291120081531

disatu petang nan indah..sorg makcik budak and sorg budak kecik
ketiduran di atas sofa..manakala sorg lagi budak duduk dilantai sambil
membuat sesuatu! kahkahkahh..mereng apa intro entry camni 😀

2-291120081525

tgk apa pakcik kecik ni wat! dah start balik asah skill meng’unscrew’
segala mainan yg ada screw

3-291120081526

this time jeeps yg tak bersalah ni jadi mangsa..tu untungnya beli mainan murah2..hehe..

4-291120081529

unscrew2..jeling2 tgk ‘word-world’ kat Disney channel..tapi mmg bestlah
citer kartun word-world tu..abg dah hampir kenal sume huruf! senang
misi I nak ajar dia smpi pandai membaca sblm dia masuk kindergarten
..aminn

5-291120081532

6-291120081536

ok back to the track ;)..kan dah selamat khatam all 4 jeeps itu..siap
disusun rapi nak suh I amik pic..ok no more cars for the mean time
..huhu..

actually I tgh cari lego-table for the kids..penah nmpk tak? baper harga
dia ekk..kira atas table tu dah siap ada acuan2 utk main lego tu..takyah
sepah2 main kat bawah..gitu..!


*_good things for kids_*

Advertisements

Comments on: "4 jeeps khatam sudah!" (10)

  1. alamak, kondem semua jeeps tuh!
    ok, misi memasang semula jeeps tuh ek abg..
    lily, mtk dia pasang blk la..
    menanggal dh berjaya,
    apakata memasang pulak..k!

    *erin*
    hehe..dh try pasang balik..oklah tp tak perfect..

  2. astaga,,,abis jahanam dia kerjakan..suai la beli yg murah ek

    *ita.itu*
    hik hik..mainan dia takde memahal..save budget

  3. kat toys R us tade ke?

    *ungkunor*
    penah cari takde..huhu

  4. lagi edisi kretip si hero…

    *are_t84*
    huehuehuee..nengok jerlah ekk

  5. haaaaaaaaaaaaaaa
    ade skill nih… sok besar pandai la die mengunscrew segala bende….
    huuhuhuh

    *lilred*
    tunggu jerlah ekk…

  6. ahaha … comel je yg dah unassemble pastu susun cantik2 jeep tu …

    ade gaya jadi tauke kedai potong ni (yang legal la) … ahaha!

    ada bakat jd mechanical engineer tu lily … asah cukup2 … hihihi

    *bombe*
    abg ni pun ada ciri2 blogger..suka suh amik pic!
    ikutkan apaknya suh dia jadi drifter..apekah??

  7. wahh…siap bsusun jeep nyerr…

    x pnh jmpe laa kak meja lego…

    *princess_N*
    hik hikk..sabar jerlah kan..tu lah akak penah nmpk tp dimana yeah

  8. ahahaha.. ganas sungguh…

    *j M*
    anak lelaki mmg gitu 😀

  9. mcm mekgyber aje gaya… kreatip sungguh budak ini….

    *pu3mawar*
    ekekekee..budak suka wat eksperimenkan

  10. baca tajuk dah dpt agak apa yg dibuatnya hehehehehe
    bijak bijak….

    *rasp*
    hehe..sekali 4 dia khatamkan terus

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: