Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

sesi terjun-berendam

1-291220082278

the last day kat hotel barulah dpt join-venture terjun berendam kat
swimming pool..tu pun rushing sbb kul 12pm-1pm dah nak check out!
the free breakfast pun only my parents yg pergi..

2-291220082282

baba was still sleeping..the nite b4 sebok siapkan kerja yg tak sepatutnya
dibawa masa holiday..huahuahuaa..yerlah cuti pjg kang byk plak nak
kena round-up..let him lahh..access card pun I bawa turun sekali..biar
dia kegelapan kat bilik..klau tak mcm nak pengsan kejut dia nak bukak
pintu kang..

3-291220082277

4-291220082279

the happiest person mestilah abg n hero kecik..yerlah jarang dpt turun
pool ni..dulu masa abg baru lahir till 6 months we rented a condo kat
serdang..dia tak reti apelah masa tu..syok gak layan dia main kat
pool..tp klau dh hari2 nak turun pool mau pengsan keletihan ni…let
it be once a while baru ada kick!

5-291220082280

6-291220082281

7-291220082283

no wonder I dok cari lg satu bola abg takde..ingat ada guest lain yg
terambik main ke..rupanya mereka ni cilok..sbb byk kali abg terbaling
bola kat budak lain dlm pool tu diorg amik n bawa lari main kat tmpt
lain..huhu..so I had to ‘pujuk’ them to return balik..abg tgk jer..tak berani
nk minta..

8-291220082284

peace yo! I tak berendam sgt..malaslah lenjun2 kang..rushing nak
siapkan budak lagi..so half2 dah laa..lps gian 😛

9-image392

10-image396

11-image398

12-image397

warm-up sblm nak naik..almost 11am..time’s up!

13-image400

mom tlg jaga brg..dad gi klua beli newspaper dh 2 jam tak blk2..huhu..
rupanya dia gi bantai roti canai..breakfast kat café hotel tak selera
..western jer kan..

14-image401

ini budak kecik takmo naik..dia dok tarik baju I suh masuk pool balik
..hehe..taklehlah dik..lenkali kita dtg ekk..nak kena rush for check
out ni!

*_having fun_*

Advertisements

Comments on: "sesi terjun-berendam" (10)

  1. ramainya umat kat pool tu…
    biasalah budak2 kalo dah jumpa air, mmg payah nak stop kan 😀

  2. wah syoknye main air….berendam tak ingt ler tuh hero2 tuh sume…skali ngan baba dia pun nmpk join sekaki tuh..ahaksss

  3. tumpang berendam boleh ? hihihi

  4. ya Allah syioknye berendammmmm…. lama dah tak buat keroje gini…..
    buat kat sini maunye beku kejung!

  5. bercuti mcm ni
    ramai2 pergi mmg seronok
    tgk u all mandi kt pool tuh
    sgt meriah lorrr..
    bestnyer!!

  6. mesti hero2 akak hepi sesangat…

  7. wahh….da lame x mndi pool..klo ade bdak2 y syiok sbnanyerr…

  8. sian die nk mandi lagi tu

  9. *rasp*
    sume jadi badak berendam..huahuahuaa

    *masviona*
    mau tak syok..once a while jmpa pool..btw apaknya tak join sbb terbongkang..masviona nmpk sape tu..huhu

    *mommy lily*
    sila2..wat mcm pool sendiri..hehe

    *lilred*
    haha..ko jgn wat keja gila gi berendam cenggini..kang kejung sape susah

    *erin*
    hehe..kat sana nak mandi pool camne?? time snow tebal gila plak ni

  10. *are_t84*
    hepi smpi takmo naik!

    *princess_N*
    hehe..mak budak pun syiokkk

    *sitie bum bum*
    tu lah..org lain sume dh kecut

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: