Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

perkampungan portugis

1-271220082166

2-271220082169

dah check-in hotel tadi tak smpt nak panas m-o-n-t-o-t..kehkehkehh
..we rushed to ‘perkampungan portugis’..ada event kat situ..sempena
sambutan krismas se-malaya n thn baru..saja gedik2 nak TGK
kemeriahan..bkn nak tumpang sambut yer 😛

3-271220082171

jom masuk!

4-271220082176

dh siap ada big stage..

5-271220082177

masa ni ptg lagi..the event start kul 8pm camtu so we planned to stay
there kejap smpi sblm event start cabutlah..ape brg nak nonton
persembahan krismas..hikss

6-image291

7-image300

syok jer layan angin sepoi2 bahasa kat tepi pantai..

8-image307

9-image295

10-image303

dh mcm artis plak tak abis2 amik gambar..hehe..kat KL bkn ada
laut nak amik pic camni..sungai klang adalah 😛

11-271220082186

12-271220082189

masa ni dh 7pm++..tgk matahari terbenam..sgtlah mengasyikkan!
tp kena alert maa..satgi terlepas waktu maghrib 😀

13-271220082190

14-271220082191

abg n hero kecik yg dh kepenatan..asyik cakap nak swim..nak swim
..teringat pool kat hotel..umah kat KL mana jmpa pool..longkang
adalah 😛

15-271220082193

ni station diorg distribute the free gift..lupa plak nak snap gambar beg
tu..dlm tu ada epal..muffin..candy..mineral water..ape lagi tah 😀

16-271220082188

17-271220082200

18-271220082205

19-271220082206

huhuhuu..manusia dh makin ramai..lampu2 pun dh meriah abis ni..so kitorg
pun angkat m-o-n-t-o-t nak balik maa..tak koser tgk

20-image314

so, ni contoh umah yg decorate utk christmas eve..ada byk umah lain lg
kat situ..tp org sesak sgt..i dok hold both the kids..baba angkut bebrg..

21-image312

ni pengacara from RTM..tunggu PM datang..

22-image318

klaka laa masa ni..ada a few ‘santa-claus’ dok kat tepi tunggu PM gak
..masa hero kecik lalu dia dok tenung lelama..bila bapak2 santa-claus
tu tegur nak bg sweets n ajak amik pic dia dok meraung..hahahaa

23-image321

jeng jengg..tak sangka plak masa kitorg on the way klua tu rombongan
PM plak smpi..so stop kejaplah..siap pakcik polis tu sound..haiii cptnya
balik..event baru nak start 😀

24-image322

25-image324

taraaa..dgn tak malunya nak mengaku I first time tgk PM live!
huahuahuaa..as well as Jeanne..dedua looks so sweet..hehe..
tp tak gi rebut nak salamlah..kang anak kemana aku kemana..

balik hotel kedebomm! sok nak naik ‘cruise’ sampan..wahahaha 😛


*_happy and sweet moment_*

Advertisements

Comments on: "perkampungan portugis" (16)

  1. wah kak…jumpa PM tuuu..mesti excited kan..hehe

  2. g melaka ke kak??
    bestnye…
    ada lagi x biawak besar buaya kat sungai melaka tu??
    heheheee…
    5-6thn lepas melambak2
    seram je tengok
    huhuu….

  3. apsal santa clausnye slim2 sume? hiks..

  4. hehehe! i was there!
    one of the urusetia 🙂

  5. hohohohohoh… santa claus malaysia kurus2 la.. diet kot??

  6. waaa.. exclusive! ada gmbr PM siap.. Aritu nak gi gak perkampungan portugis, tp mcm ramai sgt org. tak sggp la nak rebut2 kat sana. hehe.. Anyway, nice pics! Thanks sbb upload gmbr2 ni. Xdpt pegi, dpt tgk gmbr pun seronok. Meriah betul!

  7. rajinnyer..smpi ke sana u terjah..i pun dh jumpa PM dulu..tp wife dia sweet kan…senyum je..

  8. seronoknyer dapat gi jalan-jalan, bilalah kaki ni nak pijak ke melaka

  9. meriah betul ek..seronok pulak aku ngk…

  10. hari tu gi melaka, punya la susah nak cari parking..

    ari tu sempat salam ngan PM kat pwtc tau…tangan dier putih n lembut..kalah tangan aii..hihihihihi

  11. meriahnyee..
    😀

  12. *eila*
    mau tak excited! first time maa…

    *zuris*
    erkk..seb baik ko tanya pas akak dh naik sungai tu..tak nmpk plak..muahaha

    *areleez*
    santa claus kurus sebab cuaca kat sini lain!

    *nurul*
    laa ye ke? mesti syok abeskan masa handle

    *izan*
    hahahaa..terkejut dgn cuaca kat sini kot!

  13. *pinky*
    ohh dgn keadaan u pregnant..mmg patut u tak pegi dear 😉
    tp..mmg meriah!

    *dee*
    aah..senyum jer memanjang..hati senang maa 😛

    *crazybeautiful88*
    hehe..thn ni cuti2 mesia gi melaka tau!

    *ita.itu*
    aah..tumpang tgk jer perayaan org

  14. wah ke melaka holiday2 dpt tgk PM live ek…kat kl dpt tgk dlm tv je kan 😀

  15. meriah nye kt sana ek
    erin lg tak pernah tgk PM secara live
    Jeanne apatah lagi
    tp mmg klakar la santa claus sume krus2
    letih kot terbang naik rusa bwh hadiah
    hahaha

  16. *mummysyafie*
    oo dpt salam PM ekk..lily tak dpt chance lagi..hehe..tgn dia lembut pakai lotion mahal tu..hik hikk

    *nano*
    memanggg…meriah! hehe..

    *rasp*
    tu lah..tak sangka betul 😉

    *erin*
    kehkehkehh..santa claus on diet..nak ubah imej kot 😛

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: