Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

que haidar n linda jasmine

131220081987

u guys tgk tak diorg berdua ni kena interbiu kat Gala TV astro awani
..last weekend..gila gentle buat open declare camni..so sweet!

131220081988

que ni 29thn..mmg dh layak sgt kawen laa kan..tp tak sangka dpt Linda
jasmine yg sgt meletoppp itu..huhu..dulu ingat dia bercinta dgn sharifah
amani?? mmg nmpk que ni tersgtlah jatuh cinta kat Linda ni..the way
he stared at her that nite..adusss

131220081989

and cik adik manis ni mmg sgtlah charming..bleh ke?? sopan gitu..
tp weirdlah dia sgt โ€˜tertutupโ€™ mlm tu..i mean her attire..kahkah ๐Ÿ˜›

selalu tgk kat sehati berdansa..huhu..goyah iman org jantan..kahkah
gi skali..umur dia 36 ke 37..gitulah..ingat dia sambar VIP ke..rupanya
dgn bujang muda trang tang2 jodoh dia..;)

diorg akan kawen 14th feb. thn dpn..sempena hari valentine ke?? takut
nak debate pasal valentineโ€™s day ni..yg pasti umat islam dilarang
menyambutnya..wallahualam

to que n Linda..cehwahh mcm diorg baca my blog..harap diorg akan kekal
bahagia..anak2 diorg kompem cute n comel2 belaka..ahaks


*_happy ending_*

Advertisements

Comments on: "que haidar n linda jasmine" (10)

  1. sweet kn depa dua org tuh…me sokong je but hope kekal hingga ke akhir hayat la..

  2. tuh la..baca gak news pasal mereka
    tgk gak video clips psl que belai rmbut linda
    huhuh…
    tak sangka plak seirusnye hubungan mereka
    apa pon, semoga diorg kekal hubungan ke akhir hayat
    untung linda dpt jejaka teruna trang tang tang
    heheheh

  3. aaaaaaaaaaa..nangesss…hikss…

  4. tidaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
    yyyyyyyyyyy owh yyyyyyyyyyyyyyy

    memula rich, now Q
    lepas ni sapa plak???
    and to linda jasmine????
    erggghhhhhhhhhh tidakkkkkkkkkkkk

    **nanges guling2**

  5. hoh
    nape xtau pun ada rancangan nie??
    alaaaa..ruginye

    hahaa..linda tu memang melatop ar kak
    seksa maut tuh ๐Ÿ˜›

  6. alahai…xtgk la pulakkk

  7. i tak tgk rancangan tu tapi for as long as they hepi..i’m hepi ๐Ÿ˜€

  8. la tak tgk pun… apa yang derang cakap masa open declare yang ko kata sweet tu. habaq mai skit…

  9. cane dia leh kenal ek..dia ckp x nok?

  10. *mrs taj*
    aah sweet sgt..

    *erin*
    tak sangka dia leh sangkut kat que kann..i thought VIP mana ke

    *diana-k*
    centa hati que kahh..ngehngehngehh

    *lilred*
    huhuhuu!! sabar2 byk lg jejaka lain ๐Ÿ˜€

    *zuris*
    memula tak perasan gak tp masa tgk sehati berdansa diorg ada advertise pasal tu..

    *kojah*
    tataplah pic2 yg ada tu puas2 ๐Ÿ˜€

    *rasp*
    yess..semoga diorg hepi selalu

    *izan*
    yerlah masa pengacara tu suh bgtau apa istimewa masing2..the way they talk sambil renung mata each other..wallahhh..cair siut..tp ayat2 biasalah..understanding..mature..sume tu

    *ita.itu*
    diorg kenal melalui kawan ๐Ÿ˜‰

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: