Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

katil moden

1-image0031

good day all 😉

sorry guys for the late update..bz dehh yg teramat sgt..gotta settle up
keja b4 christmas..i’m gonna spend a long weekend with my family
during that period..insyaAllah

ok..the story for today is..’katil moden’ yg dicipta oleh abg n hero
kecik..a bit ‘sempit’ but can-do-lah for fun..haha..sabar jerlah

2-image006

then siap ada kelambu yer tuan2 n puan2..

3-image008

baba yg geram tgk gelagat the kids gi kaco diorg plak..aisehh potong
stimlah..tak dpt dgr diorg punya celoteh..

4-image004

ada sesapa mau beli ini katil kah?? contactlah mereka! kehkehkehh…


*_be innovative_*

Comments on: "katil moden" (23)

  1. hey..hey..
    masa erin kecik2 pon
    suke main mcm ni
    main pondok2 siap ada kelambu bagai
    hehehhe..
    kelakar la tgk diorg
    terimbas kenangan masa kanak2

  2. kecik2 dah pandai mereka..

    jauh ms depan ni…

  3. vavavvaa…kretif ye…

  4. hari tu jual rumah skang jual katil plak!! lps ni jual apa plak??? huhuhuh

    mmg businessman berjaya la anak akak nih…

  5. hahahahahha… both of your son ni mmg kreatif dan inovatif la… mesti penin pale melayan kerenah diorang kan.. =)

    tp hati ibu mesti senang bila lihat mereka gembira.

  6. wakakaka…lawak tol anak u dua2 tu..dtg blog dee amik award ye lily..

  7. something special for u in my blog sis!

  8. ehehe.. klakar la dua beradik ni.. bijak bijak.. tnggi tul imaginasi diaorg 🙂

  9. *senyum smpi tinga*

    eeee…tingat time kecik2 dulu
    suka wat camnie gak
    budak2 skrg pun ada main camnie gak ek..
    bagus2…

  10. *erin*
    yerlah erin..sama jer apa diorg main skrg ni..bezanya moden sketkan

    *dila*
    hehe..imaginasi budak2

    *princess_N*
    vavavaa…!

    *mrs taj*
    hahahaa..! nnti lily citer pasal duit syiling yg diorg kumpul plak..then wat aktiviti jual-beli

    *zeti*
    imagine benda elok takpe..hehe

    *zuris*
    ekekeke..oo ada..tp tah sape ajar taktau

  11. owhh.. very da modern, ok! muahaha..

  12. kah.kah.kah..adoila..lawak la anak ko..kelako

  13. hahahahaha tp npe pic last tue dOrg wat muka cmtue sis??

  14. Sangat comel laa… geram tengok 2 kiddo tu tutup mata amik gambar…

  15. betol² kretip lah dua beradik nih….yg tak tahannye bila baba dia kacau…dedua melalak…hehhe.kelakarnya

  16. kuikuikui lawak okeh!

  17. hehehe so sweet..
    teringat time blaja camni gak gayanya…
    especially time sibuk2x nak siapkan final project
    malas nak masuk bilik tido..
    tido je kat kursi..
    sbb nnti kena bgn balik nak sambung buat project..
    n dah tau..kalau tido kat blik xkan bangun punya..
    baik tido kat kursi..sah2x sakit bdn n kena bgn..hehehe

  18. hahahahhahaaa! remind me my childhood. Susun kusyen kerusi rotan buat kubu ahaks. Kalau dulu permainan ni sesuai bile hari hujan sebab abah tak kasik main air kat beranda rumah. Sebagai ganti sepahkan rumah ahahah! Boys lily mmg cool!

  19. hehe…kak, ati ader pngalaman camni….kui2…
    time tu nak senyapkan adik yg suka sepahkan brg..pastu susunkan krusi n main rumah rumah…ahaks…

  20. kreatif dan inovatif nye bebudak nie…
    tang kelambu tu yang mahal… hiksssssssssssss

  21. *areleez*
    interested?? kehkehkehh..

    *ita.itu*
    haha..ly pun gelihati

    *kojah*
    muka over-excited sbb tak kena marah wat katil camtu

    *aliah*
    hehe..budakkan mmg pandai wat org gelak

    *masviona*
    diorg terkejut beruk sbb memula baba dia kat bilik atas tetiba ada kat hall bawah

    *mrskojiwami*
    kehkehkehh..ok2 tau

    *munirah abd*
    masa time study..kerusilah tmpt paling empuk tido..kehkeh..

    *melorr*
    anak2 ni mmg selalu wat kita terkenang memori lama 😉

    *are_t84*
    kehkeh..gud2

    *pu3mawar*
    hahaha..kelambu tu tak jmpa kat kedai!

  22. xtau nape takleh masuk blog nih lama gak dah.
    dari blog saya la.
    so tadi try masuk kot blog kak red
    seb boleh huhu

    wakakakaka xtahan ok tgk katil tuh
    kidssss nih memang very creative kan

  23. *vagg*
    laa ye ke..no wonder lama tak nmpk kat sini..ingat dh lupakan daku..cewahh 😛

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: