Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

dinner at ‘sup matsirat’

1-281120081513

last nite pas beli brg dapur kat giant niat dihati nak gi makan kat ‘mee jawa’ jln klang lama tu..sekali tutup daa..operation dia till 9pm jer..tah ape2 😛

dlm frust2 tu kitorg tourlah satu bandar kinrara (haha..tipu) n nmpk plak ‘sup matsirat’..teringat padang matsirat kat langkawi 😀

2-281120081497

3-281120081500

4-281120081501

5-281120081504

muka2 kelaparan..haha..mcm takleh blk umah makan..baba laa ni..nak jugak cari sup..ngalahkan org ngidam..tinggal laa my dad sesorg dinner kat umah..td ajak gi takmo ikut..

6-281120081505

kitorg tak masuk dlm pun..just dok kat area luar tu jer..sbb nmpk mcm sesak nafas jer nak mkn kat dlm..dgn deco dia dgn lampu yg ala2 strike kat anak mata tu..hehe..tp oklah cantik n romantic utk
pasangan kekasih..

7-281120081506

8-281120081507

the kids I just bg french fries..diorg lebih nak memain dari makan…so ni makanan paling suitable for them..

9-281120081509

nasi kosong n sup campur..for baba

10-281120081510

mee kungfu..for me

11-281120081511

mee bandung..for mom n shirah
…and sirap bandung utk setiap org…blurppp! alhamdulillah…

12-281120081512

done with dinner…masa utk pulang! sesak nafas tak korg tgk deco dia..huhu..seb baik makanan dia bleh tahan..


*_dinnerlah dgn family selalu_*

Advertisements

Comments on: "dinner at ‘sup matsirat’" (16)

  1. mee jawa jln klang lame kt mane ye… sy dok kt sinun..mane le tau leh singgah rase gak..hiks

  2. cedapnya makanan ittew…adeh!terliur

  3. yeeeeeeeeeeeeeeeee sampai juge saya di sini dgn url yg baru
    waaaaaaaaaaaahhh penat nih penat!!!
    jauh lg perjalanan nih…

  4. makanan nmpk mmg menyelerakan
    deco restoran dia pon ok gak
    ala2 rimba di tengah bandar gitu…

  5. kak, mee jawa jalan klang lama tu kat belah mana???

  6. kat bandar sri permaisuri ada sup meletup lak..hehehe

  7. wah nmpk sedah..leh gi try ni..

  8. lily awak kena tag tau!

  9. wahhh nampak sedap.. ni yg buat rasa lapar nih.. huhu.. =)

  10. sis lily..tempat tu mmg meriah ngan cahaya ekk..huhu..meriah tuu!

  11. bagus kan…budak2 kasik french fries jer
    mmg main jer byk

  12. *j M*

    ada kat entry ‘mee jawa’ tu direction dia

    *kojah*
    seb baik sedap..hik hik

    *lilred799*
    caiyok dear! teruskan perjalanan..

    *erin*
    tp lelama semak plak rasa..hik hikk

    *ungku nor*
    wahh..pas makan mesti meletup2 atas bawah..haha

  13. *dee*
    sila2…

    *mrskojiwami*
    erkk..baik bos!

    *iez*
    hehe..gi makan cpt!

    *eila*
    aah..juling biji mata

    *eliya*
    kat umah leh laa bagi nasi

  14. perghh! sup tulang~~

    sonok pule tgk mknan time bosan2 cenggini,

    ekekeke;)
    perutku dh berkeroncong! salahkn kak lily!

    wahahaha!

    btw, salam aidiladha kak!lambat pule wish~~

  15. deco dia cam dok dlm hutan pun ada .. tapi food dia nampak yummylicious gitu!

  16. *mar*
    hahaha..ok2 ampun akak salah..tp mmg sedap pun 😛

    *rasp*
    hehe..sesekali mkn ala2 tarzan 😛

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: