Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

1-291120081574

ingat tak kupon yg kitorg purchase masa nak masuk Disney street ni..
taktaulah nak beli apa..rupanya diorg ada tawarkan servis amik
pic dgn patung2 tu n printout 5R siap dgn photo frame Disney lagi!
tp harganya mcm tak masuk akal..2 kupon rm10 = rm20..huhu

2-291120081582

then kena tunggu 20mins nak dptkan pic tu..silalah q up yer πŸ˜‰

3-291120081584

baba sorg jer beratur..the kids n I jadi patung tambahan kat booth tu
..haha..abg n hero kecik berlari2 nak gi kat patung2 lain..aiyooo very
the susah nak kawal korg without baba..so dok dediam dulu πŸ˜›

4-291120081589

pastu tetiba teringat ada lg 2 kupon rm5..gasaklah beli popcorn..hehe..
kat sini mmg harga tak masuk akal..popcorn cinonet tu pun rm5 satu..
haha..gilo!

5-291120081585

6-291120081587

yeahh..dh dpt pic! hehe..tak perasan plak hero kecik nangis kat tepi
tu..dia berebut nak pegang photo frame tu..situasi kat situ mmg sgt
bingit n hingar bingar..ko kena jerit kekuat nak ckp dgn org lain..

7-301120081595

8-301120081596

cute kan πŸ˜›

9-untitleda

taraaa..hehe..ni lah pic yg kitorg amik tu..diorg buh palang kat sepanjang
depan patung2 tu sume..so klau nak guna servis diorg amik pic they will
allow u to stand betul2 kat stage patung tu..means diorg bukaklah palang
tu..kena q yer..sbb sume nak amik pic kat stage kartun2 tu..

this event diorg buka till 8th dec. ni..from 11am – 12midnight..so klau nak
rasa syurga sinaran lampu dtglah mlm..oklah time to balik πŸ˜‰

to be continue…


*_enjoy_*

Advertisements

Comments on: "disney’s photo frame (cont.)" (8)

  1. comey nyerr pic tu…

  2. cantetnyer gamba disney with ur family tuh

  3. bestnyer!!cm nk g jerk…hiks

  4. comey nya!!!!!
    gamba mcm betul2 depan mickey clubhouse ek?

  5. pix tuh dh mmg cantik
    tmbh lg bckgrdnye lg cantik
    tp very the simple mimple
    boleh plak harganye RM20
    mmg cekik darah la..
    sure bye sewa tapak mahal
    tp, frame nye pon cantik
    sekali sekala nk semadikan kenangan
    berbaloi la kn byr RM20..

  6. bestnye! mcm nak pegi jugak la.. tak sempat gi disneyland yg ori, rupanya kat mesia pun ada yg cantik mcm tu gak. hehe..

    by the way, nice pics!!

  7. bdk2 sure suka kan..nmpk mcm best betul la

  8. *princess_N*
    klau dh based kartun apepun comey πŸ˜‰

    *jue*
    hehe..tq!

    *kojah*
    mmg best! gi lahhh

    *ayu*
    aahkan..padahal tiruan jer πŸ˜›

    *erin*
    sbb pk bkn selalu dpt chance camni..tu yg tak kisah sket

    *pinky*
    hi dear! hepp..give birth dulu..pastu bawa baby terbang gi disneyland ori..hik hikk

    *ita.itu*
    haha..makpak budak yg over πŸ˜›
    feeling disneyland..nak gi betul2 tak mampu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: