Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

anak2 & tv

1-271120081461

tgh I khusyuk layan tv..baba bleh missed call plak dari atas..ishk2 potong
stimlah..haha..bkn apa abg n hero kecik dedua kat bilik dgn baba..so dgn
syurganya I leh layan tgk tv :D..tetiba baba disturbed!

baba suh bawa turun dedua anak..kaco dia wat keja gamaknya..huhu..
tgklah hero kecik dok atas apa..fav. spot dia tu lah..’kerusi’ kaki baba
..ekekkee..challoooo babe jom dok bawah!

2-271120081462

3-271120081463

ni yg maleh ni..dok berebut keta buruk tu..dh 2 thn kot keta tu..since
abg sethn lebih..even abg dh tak layak main keta tu..dia sgtlah suka
sakat hero kecik..adoiii..

4-271120081465

pastu abg baling bear kesayangan hero kecik..yerrr dia mmg syg kat
bear ni..hehe..klau time rajin dia siap pakaikan pampers..haha..gelak
giler..

5-271120081466

sayang nauuu kat bear tu..dia gi slmtkan bear yg kena campak tu..hehe
..gud ada sifat2 penyayang..tak semestinya dak lelaki takleh main bear
kan..bkn doll..hik hikk

6-271120081471

sambil tu I layan citer ‘apa itu cinta’ kat channel astro prima..
lakonan abby, sazzy, aleeza n elaine..oklah not bad tp siannya si abby
tu mcm sama plak kes watak yg dia bawak dgn kisah reality hidup
dia..kena badi ke??ishk2..dh laa masa berlakon tu dia mmg tgh
pregnant betul..tak tertekan ke anak dlm perut tu??

7-271120081472

ni ‘suami’ abby dlm citer tu..last yg I tgk..masa laki ni tgh merayu2 suh
abby blk dgn dia..’suami’ dia ni kena langgar dgn gf dia yg kantoi
curang dpn mata..huhu..jgnlah smpi jd betul ekk..

8-271120081474

pastu tgk si aleeza kassim dlm citer ni..ya ampun seksa mata u tgk 😛
hubby dia ok ekk dia berlakon pakai camni..hehe..sazzy tu seksa gak
tp sbb dia kecik taklah obvious sgt..huhuhuuu! tak senang duduk ok
para lelaki tgk citer ni..ahaks..


*_enjoy_*

Advertisements

Comments on: "anak2 & tv" (17)

  1. hahahaha klakar tgk hero kecikk duduk ats ‘kerusi’ cenggitu…sabauuu je la kn…

  2. comel je..
    hiks..siap bebaling bebear..

  3. suka tgk part abby je.. yg lain tak suka esp aleeza.. mcm tak kena je dia berlakon.. huhu

  4. skrg mmg ramai artis malaya seksi seksa
    tgk la dlm majlis keramaian anugerah skrin
    huhuhu..sakit mata memandang
    walaupon erin dok sini lg sakit mata memandang
    tp org timur tak leh hilang adap kesopanan berdandan bergaya

  5. comel la anak akak dok kat kaki baba die…
    hehehe mesti rasa cam buai je, leh goyang2…
    ekek dulu masa kecit saya pun suker camtuh gak, masih ada gamba tuh lagik

  6. kerusi tu tempah kat mana? kerusi bujang lapok tu..hihihi..

  7. comey je si adik dok kcu ayh dia buat keje :p
    lily lyn ek citer tu? zt penah tgk skali, tp x kene ngan jiwa la plak 😉 ehehe

  8. akak tenung gambor tu lelama baru nampak stail hero kecik duduk camne.

    keh keh keh..babah dia pun melayan gak..;p

  9. omak nyerr br nk layan tv sensorg ekk..skali kne jage askar…

  10. *kojah*
    akak pun gelihati masa memula tgk

    *reen*
    abg suka baling brg yg hero kecik suka..ishk2

    *eiza*
    aahkan..mcm kontrol abis

    *erin*
    dunia nak kiamat kot..huhu

    *jue*
    oo sama perangai ekk!

    *dee*
    kerusi natural tu..hahaha

    *zeti*
    layan sbb nak tgk abby..huhu

    *ungku nor*
    ekeeke..sama jer anak beranak

  11. pakai pampers??
    sape pampers yg adik pakaikan tu??
    hint2 mcm nk adik br je… 🙂

  12. pakaikan pampers tuh tak tahan

  13. mmg thrill tul dpt dok camtu ek! *ihiks*

    i tak ikut stori tu, tapi aleeza kassim mmg seksi @ seksa kan tapi kurus sgt rasanya ~ cikeding gitu

  14. kalo betul pun pesalahnye..kah.kah,kah..sian norman ek

  15. sis, mmg realiti hidup pun yg diorg dok lakonkan tuu..sian abby tuhh..tabah die hadapi dugaan kan…artis malaysia ni seksi nak tiru artis barat..biasala u know…american sytle..huh..nyampah!

  16. mak aii..kat rumah pun bersms ke rillys?? mmg loving kapel la

  17. *cintan buyut*
    haha..sungguh mendlm maksud 😉

    *aan*
    nak belajar jaga adik klau ada nnti 😛

    *rasp*
    fav. spot dia kaki baba tu
    pasal aleeza kassim tu i pun kureng dgn dia..berlakon takdelah talented mana pun 😀

    *ita.itu*
    haha..mau menyesal tak sudah mereka2 yg berkenaan

    *eila*
    tu lah mcm kena bagi plak..sian abby..apepun doakan yg terbaik utk dia

    *mummysyafie*
    haha..malas nak jerit panggil sebenarnya 😛

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: