Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

the ‘veteran’ gameboy

1-231120081380

khusyuk betul hero kecik main gameboy tu..klau u guys nak tau..game
tu I punya..huhuhuu..bought during my first trip to singapore 20 yrs ago!
…see..lama btul I simpan gameboy ni smpi my kids pun bleh main lg…

murah jer masa beli dulu around 15SD..hehe..ada lg pic my sis n I
berposing sakan teruja dpt gameboy tu! tp segan sehh nk tunjuk…very
the burokss :P..

2-2311200813771

3-231120081379

back to the scene..abg tgh pujuk hero kecik suh bg dia menda tu…
smbil dia jeling2 I kat sblh..i know what he’s gonna do with the
thing..sbb kat tgn dia dh ada screwdriver!

4-231120081381

5-231120081382

see…! I baru jer naik atas jap hantar baju yg dh lipat dia dh slmt
dpt gameboy tu n tgh unscrewed it! goshh..tp susah gila sbb screw2
dlm tu sume dh berkarat n very the liat nak buka..huhu..so I just
monitor dari jauh laa..at last dpt gak dia buka..there goes my so-called
‘veteran’ gameboy..actually menda tu pun dh nyawa2 ikan bunyi dia 😀


*_enjoy_*

Advertisements

Comments on: "the ‘veteran’ gameboy" (5)

  1. bagusnya lily nih…mainan yg dh umur 20 thn pun masih elok lagi…siap leh simpan utk anak2 main lagi…ni mesti sorang yg penyayang n jimat cermat ni kan.

  2. gakanya gameboy tu dah kena beli yang baru kot ehe

  3. i think u shud sorok the screwdriverlah..hahaha…

  4. ayyo…young & dangerous la ank akak ni..
    dh besar nnt, takut dia cabut je segala skru yg ada kt umah…
    maybe dia suka part mechanical kot kak…sng la akak nk plan hntar blaja mana..

  5. *masviona*
    hik hikk..buh dlm stor jer simpan lek lok..hehe..pastu selongkar2 jmpa..rupanya elok lagi 😉

    *lindosh*
    bebudak skrg mana nak gameboy..nak psp jer..huhu..tak mampu lagi dehh 😀

    *dee*
    haha..dia ada byk spare yg dia simpan sendiri..i donno mana dia hide 😉

    *cintan buyut*
    harap2 lah..hehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: