Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

1-01102008027

my bff’s lil’ princess..mia zulaikha..dh lama tak enterframe kat my
blog..fyi dia ni one of model cilik in this blog besides abg-hero kecik
n cikah gebu :D..bkn pe tetiba windu banget deh kat dia ni!

pic atas tu..mia n her beloved parents masa syawal lps..dh nak raya
haji baru dpt post ekk..sori hawa 😀

2-dsc01258

cak! comel laa..princess aunty ni..siap ada hairband giraffe lg…
let see..dh makin besar ni ikut muka sape ekk..from my observation
kan..half hawa half zul..huhuhuu! what say u..aunty nani, ayg n apan?

3-dsc01262

ni antara latest pics yg hawa mms to me..oklah kasi mummy dia
enterframe skali 😉

4-dsc01285

dh pjg rambut dia..ikal2 gitu..jgn potong tau hawa..biar pjg mengurai
..leh ikat mcm2 style..aduhai..mula laa feeling nak baby girl plak ni 😀

5-dsc01286

gotchaaa!! to aunties n uncles out there..stay cool alwaysss!
muahhhhh..sayang mia! to nani..mms latest pic cikah yerr!

jap nak pk klau dpt baby girl nak buh nama apa..wah tetiba..pregnant
pun tak :P..yg pastinya pangkal nama bkn lily yer..dahlia ke kenanga
ke tulip ke ok gak..hik hikkk..


*_enjoy_*

Advertisements

Comments on: "special appearance : mia zulaikha" (5)

  1. alahai sweet nye mia!! ha nak baby girl ek buh le nama azalea ke, munga gak tu *ihiks* i suka nama tu..

  2. uhuuu….bilerkah mau dpt baby lg????

  3. cantik hairban dia aku pun suka ngk..comel jek

  4. *rasp*
    oo baru i tau ada munga nama azalea 😀

    *princess_N*
    ahaks..ingat bleh beli kat pasar ke 😛

  5. *ita.itu*
    klau laa hero2 kecik kita ada adik pompan camni..sure dh kena tarik2 hariban tu..hik hikk

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: