Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

from sis EJ..tag & award

okehhh..i got this tag from sis EJ yg vogue da vasss 😀
..haritu suh tunjuk muka kan..laa ni suh tunjuk workstation plak 😛

Rules:

*snap work station anda then…
*taruk link blog anda kat bawah gambar work station anda…
*iaitu bersebelahan dengan link-link blog yang ada..
*tengok contoh yang dibuat nih…
*begitulah seterusnya sampai bila-bila, ok…
*sekiranya tag ini berkembang… pasti akan ada banyak link-link di bawahnya…
*kalau tak… terencat la dia… ha ha ha…lastly…
*tolong pass tag ini pada tujuh (7) blogger lain…pass la pada siapa-siapa..

1-171120081236

haaa..syyyy..jgn bising ok..ni opis tau bkn supermarket :P..jom masuk
bilik tgk my workstation..simple jer..*knock2..masukk*

2-171120081230

hehe..sila2 masuk..duduk tepi jap ehh..wat mcm bilik org..i nk kemas2
workstation japs..huhu..btw painting tu I sendiri pilih..beli kat ikea..
haha tetiba jer 😀

3-171120081237

taraaa…! hehe..ni lah workstation nya..red kaler lagi kerusi
tu tau..kasi semangat nak wat keja hari2!..sofa n painting td tu kat
sblh sudut kanan..ok jom tinjau keluar plak..

4-171120081235

haa..ni lah view dari the room..leh nmpk menara pucuk rebung..
midvalley plak just 5 minutes from my ofis 😀

5-171120081239

6-171120081233

dpn mata plak ada menda alah ni..bila dok dlm bukalah kan..n lg satu
situlah tmpt I selalu skodeng bos dh masuk ke blm :P..sometimes
bos siap lambai lg..wahh terkantoi sudah!

7-171120081249

ok dh ekk..i nak smbg keja :P..by the way pic ni I amik masa I had
a long day kat midalley sbb keta my bro rosak tu :D..so ape lg ekk
rules dia..

ok smbg list ni ekk..

@LiYaNNuaR
azza
kinhashim
kakchik
Luth Textile
AXIMUD
pearlej
lily lotus

Tag 7 ppl:

Erin
Izan
Rasp
Ita.itu
Lily safiyya
Masviona
Moralle

tak semestinya workstation kat opis yer..kat umah pun bleh!

…besides tag..sis EJ pun ada bg award..huhu..mulia btul hatiii 😀

award_beca

‘the very best blog ever..’ tq sis!
ok..i pun nak pass kat sume yer..klau tak best I taknak laa add kan
..kehkehkehh..wuteva it is..pls grab it!


*_enjoy_*

Advertisements

Comments on: "from sis EJ..tag & award" (15)

  1. hi kak..baru ada masa nka ziarah blog…
    nice to know u… saya link kan akak kat page saya ye..

  2. wah…luar jgk area kje tu kan..tenang je bila nk buat kje

  3. wah..kene tag lagi
    wah..dpt award lg..
    kerja..kerja..
    mari mengerjakan blog anda dgn awards dan tags
    huhuhuhu

  4. Hi..salam kenal. Dee dh add link to ur blog. Cantik opis ye..dkt ngan umah Dee ni..Dee jln kaki je gi midvalley tuh..

  5. waduh waduh..goncang semangat bila nak gi keje, MV very the dekat one 😀 oooo di tag ek…wokez lah insyaAllah i will buat k…

  6. *jue*
    hi! tq sudi singgah n the link too 😉

    *imz*
    luas camne pun klau menimbun keja..tensen gak 😛

    *erin*
    sila2 yer cik erin..

    *dee*
    hi! tq sudi singggah..
    dee dok apartment yg opposite midvalley tu ke..putra ria??

  7. *rasp*
    memula keja sini dulu excited abis gak..haha..hubby pun naik risau 😛

  8. wah aku kena tag ek…gigih ko ngintai ek nok..hehe

  9. aik… kne tag rupanya. tak perasan la plak. nnt la buat no… banyaknyer tag nak kene buat… huhuhuhuhu

  10. *ita.itu*
    aah lupa nak inform 😀
    ..intai tu wajib!

    *izan*
    huhu..takpe seslow kayuh naaaa..

  11. wah..baik hatinya..dia bagi award kat semua….
    malu laa saya nak amik… :p..
    tapi tak baik kan orang dah bagi….amik je laa…… Ni kena buat ucapan terima kasih kat blog nih….ha..ha 1st time dowh dapt begini…saya memang tak malu… 🙂
    TQ

  12. *aliah*
    huhu..my pleasure u sudi amik!

  13. duk dlm bilik sensorg tak boring ke? penah dulu keja dlm bilik sensorg, rasa penuh je pale.
    bila benti duk opis baru yg sorg je kat opis, lagi la mati kutu. huehuehue…

    la nie.. bila nak pi interview new job oppt. risau plak takleh cope ngan satu team. wahhhhh myk tol songeh!

    cun plak opis lily. mcm baruuuuuuu je nmpknyer.. hehehe..

  14. *zana*
    hehe..nmpk jer sorg tp ramai yg mai melepak 😀
    ..aah pndi u teka opis baru..baru 6 bln gitu…

  15. Great article. I have this bookmarked. Thanks and best regards

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: