Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

kantoi diet feat. McD

1-05112008875

pas hantar shirah blk umah..i pun cabut blk ofis..abg n hero kecik pun
terpinga2 sbb I just bye2 diorg dari dlm keta..kot I masuk umah kang
diorg nak ikut gi opis camno??

tetiba on the way dh nak smpi opis tu terisi minyak plak kat shell..
n nafsu makan tetiba bergelora bila nmpk MCD kat situ..hahahaa..!
sesungguhnya I kalah harini..hik hikk..apelagi terjah laa drive thru..
tak koser nak q kat dlm..

2-05112008876

cak! hehe..i bought set McChicken..tak tentu arah jln naik opis…
ada plak yg bau..huehue..ampun yer tumpang lalu :P..sblm tu smpt
pose..kang tgh ngap tak koser nak suh org amik pic πŸ˜€

3-05112008877

eh2..gi skali plak..dah laa weiii..i wanna eat laaa πŸ˜›
tp kira I still hold my words ape..tak mkn nasi..i makan MCD instead
..lalalalaaaaa..sekian wassalam πŸ˜€


*_enjoy_*

Advertisements

Comments on: "kantoi diet feat. McD" (12)

  1. wah ko..siap posing ngan mcd lagi..heeh..

  2. tul tu u tak makan nasi ok pe ngehehehehe bila kita start pasang niat nak diet, semuanya nampak sedap kan isk isk isk

  3. hahaha….mkn mcd..sedapnya…

  4. me pun klu nengok MC D mesti leleh air liur..skali skala blh la telan..tiap2 hari telan mau…..(pandai2 la akak reka ayat untk ini) huhuhuhuh

  5. datindiaries2 said:

    hehheeh…sama la dgn sis…diet tak menjadi……tapi ni dah 2 hari diet balik ni….

  6. hi..salam kenal sis..eila dah try tak makan nasi selama sebulan..and the result? i lost 5 kg..hehe..syok betul..sebab suar dan baju2 sumer longgar…ramai tegur muka cengkung..skang ni br nak makan nasi balik..tu pun takleh masuk byk2 dahh…

  7. shedappnyaaaaa mcd..
    lame da x mkn kat sini
    hehehehe.. last time adelah di klia punye mcd yg mahal itu… huhhu

  8. baik hati betul org yg tlg ambik kan pic tu..
    nice posing, makan ati nnt tyre banks!!

  9. cehhh..poyo jer..hahaha

  10. wow..mkm mcd tu…takpela skali skala..hehehe

  11. erm…. ada ek diet tak mkn nasi tapi mkn fast food???

    tu lagi berkilo naik oooo…. miahahahha

    (cara2 nak menakutkan lily… ekekekeke)

  12. *ita.itu*
    tetiba jer gian nak posing dgn mcd

    *rasp*
    bijak2! tepat sekali..sumelah dok terbyg

    *daela*
    sedappp..sila abaikan diet yer sume org

    *mrs taj*
    uish telan hari2 mau bulat mcm burger gak

    *datindiaries2*
    oo ye ke..kena focus gaklah pas ni

    *eila*
    hi! salam kenal gak..wahh bestnya lost 5kg!

    *gediks*
    alaa siannya..nak akak post kahh??

    *cintan buyut*
    tetiba tyre banks tersedak! oh tidak dia tak masuk dlm ini drama πŸ˜›

    *ungku nor*
    kehkehkehhhhhhhhhh πŸ˜›

    *imz*
    aah sekali sekala kaaannn..bkn berkala2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: