Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

1-031120087631

semlm balik keja baba ajak gi kedai gunting rambut..dh tentulah
pilihan dia ‘salun mamak’..and dari luar aku dh bau ‘haruman’
kedai tu dgn bunyi bingit citer tv yg diorg buka..huhuhuu!

2-03112008764

3-03112008777

masa ni leh control lagi tahap pernafasan..tp dh bercampur aduk
dgn ‘haruman’ dlm kedai tu..oo sungguhlah fenin!

4-03112008767

then..i turned around..malas nak hadap citer tv tu..ngantuknyaaa
..camnelah diorg bleh tahan bau n bunyi camtu..dh sebati kot 😛

5-03112008770

6-03112008772

tak smpi 15 minit I jumped out of the shop..hiksss..i just informed
baba nak gi farmasi sebelah..huhuhuu :P..sesungguhnya pernafasan
ku dh tak dpt terima mixed up haruman dlm tu..

7-03112008774

haa..kedai camni pun ada produk kesihatan rambut tau..shampoo +
conditioner + serum + mask..complete u!

8-03112008779

fuhh..at last settle..baba suka gi kedai camni sbb diorg siap cukurkan
misai ke janggut seciput ke..then siap urut2..huhuhuuu..tp bila blk
mmg aku jauhkan diri dari baba smpi dia mandi..bau melekat lerrr!


*_enjoy_*

Advertisements

Comments on: "bau yg menusuk kalbu n bunyi yg bingit" (10)

  1. hehe
    sy pon tak thn kak bau2 ni
    tambah tension klo lekat bau kt baju..err

  2. nmpk sgt muka akak yg tgh tahan nafas tuh….huhuhuh

  3. hahaha…bau melekat ek yang…pening aku klu lalu kedai2 india nih…:p

  4. hohohoho~
    mmg x thn la kak msk kedai org itew!
    keh3!

  5. suami pon suke g kedai mamak
    utk gunting rambut
    sbb service tip top
    tp tang bau mmg tak tahannnn….

  6. ermmm mmg de bau2an kalau gi kedai cam ni

  7. bau ketiak keling mmg pening..benci aku

  8. *izza*
    hik hikk..yerkann..sabar jerlah

    *mrs taj*
    huhuhuu..tau takpe!

    *mieza*
    aah..camne diorg leh tahan

    *mar*
    tu lah nak wat camne dh terpaksa..

    *erin*
    erkk..kat sana pun ada ke??

    *is*
    ..tahan nafas jerlah

    *ita.itu*
    kahkahkahhh..lawak2

  9. cik abe i pun sama suka gi salun mamak tu..
    tapi dia tau bini dia ni mmg tak leh tahan napas lelama kat situ so dia pegi sensorang je *ihiks*

  10. *rasp*
    i terpaksalah kak..blk keja dia amik terus gi situ..huhu..batinku terseksa!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: