Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

kidszone abg yg punya

last sunday gila babas punya awal pagi we went to tesco..diorg
buka kul 8am..and we arrived there around 7.45am..ahaks!

pas rembat sana sini..bayarrr..ohh kali ni I suka part bayar sbb
byk dpt voucher from tesco..my mom ada member card tu kann
..every month stok susu n pampers my 2 heroes mmg kat tesco
jer..huggies mmg selalu murah kat sini..so mmg byk spend kat
sini..tu yg untung ada member card..

by the way abg dh tak pakai pampers langsung skrg ni..huhuhuu!!
ahkak sukerrr..so skrg nak train hero kecik plak..

1-01112008717

dpn kaunter byr tu ada kidszone..baru punya ni..tu siap
berkunci bagai..meraunglah abg tgk kunci lagi kann..masa ni
hero kecik tak ikut..tinggal dgn atok nyaa ;)..sblm gi tesco tu
aku siap pesan dgn abah..jgn ‘gado’ dgn hero kecik..hahahaa..pasal
abah aku suka sgt sakat dia..adoiii

2-01112008716

tanya kat minah yg dok café dpn tu kidszone bukak kul baper..dia
kata 10.00am..tgk jam baru 8.45am..hik hikk..gila lama nak tunggu..dgn
muka tak malunya aku lompatkan abg masuk dlm kidszone tu..and
suka sukilah dia sesorg dlm tu..

3-01112008718

pastu ajak blk dia taknak..adehhh dh laa dia lari gi kat belah jauh ke
dlm..ilanglah vogue aku nak panjat masukkan..kehkehkehh..so aku
pujuk dia kata baba nak bawa gi kedai mainan beli keta..melompat
dia nak klua..

on the way blk tu he keeps on asking lah kan mana
kedai mainan..aku ckp dlm umah..hik hikk ngamuk sakan dia..
takpelah janji tak ngamuk kat tesco :P..lalalalaa

sometimes dlm situasi camni kita kena bohong sunat kat anak
..tp bebila klau happen to ‘ternampak’ kedai mainan keta dropped
by lah..and ckp blk haritu mama dh janji nak bawa kann..takde
lah dia rasa ‘tipah tertipu’


*_enjoy_*

Advertisements

Comments on: "kidszone abg yg punya" (7)

  1. mak aiii awalnya sampai…tapi syiok sbb org tak ramai..senang & laju je rembatan..abg pun syiok aaa leh maen sensorang kat situ…

  2. akak ske beli makanan kucing brand tesco.
    memang murah dan kucing2 akak pun debab-debab jadiknya..hehehe

  3. bagus tu lily..wat camtuh..bukan apa ngan budak2 nih lain ske…diorg nih ingt tau janji2 kita pd mereka..jgn sebarangan ckp klu kita rasa kita tak mampu kan…budak2 pun ada hati n perasaan gak

  4. tol2..
    sbnrnye bkn niat nk tipu kn
    tp terpaksa
    tp at the end jgn terus tipu menipu kn
    kena bwk gak kt tmpt yg dijanjikn tu
    spy dia sok2 tak belajar menipu dr kite
    good mom la..!

  5. *rasp*
    aah..tu yg terjah pepagi buta..hikss..nak byr pun leh joget2

    *ungku nor*
    hehe..bertuah kucing2 akak tu..sihat sejahtera

    *masviona*
    aah..tu pun rasa bersalah masa dia ngamuk kat umah..tp mmg dh tak larat nak keluar masa tu

    *erin*
    ya betul dear 😉
    certain situation kena take action camtu..tp explain kat dia pastu

  6. wah byk nye mainan..bdk2 sure suke

  7. *ita.itu*
    mak budak pun ikut layan..lalalalaa 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: