Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

mia smpi jer umah terus kena mandi dgn ibunya..hehe..baru segar
bugar sket kann..bkn main bertompok bedak..tp tetap maintain
sweet 😉

cikah plak smpi jer umah tgh sedap lena..so jgn sesapa kaco yer..
sekali dia ngamuk kang..kehkehkehh…

ok cikah dh bgn n ibunya dh mandikan gak..pun segar bugar dh
..bestnya dpt layan 2 cute girls..alahaaaiii I really missed them
dh skrg ni 😦

biasalah girls kann..jmpa mesti nak update story mcm2..let them
lahh..jgn kaco..hehehee..ingat ibu2 jer bleh bergosip 😛

aunty cayang cikah!

aunty cayang mia jugak! huhuhuuu..i’m so deeply nak jr. princess!

huhuhuu..mangga masam yg tak laku kat umah..bagi cikah n mia wat
main lahh..golek sana golek sana..sape makan confirm peninggg!

puas hati layan the two girls! kesimpulannya…boleh tak tinggalkan
mia n cikah kat my house for about….let say…1 week?? huaaaa..
sungguh berbeza jaga anak lelaki n perempuan ni kann..

to nani n hawa..korg nak try jaga abg n hero kecik tak..hahahaaa..
kompem korg kepingin nak anak lelaki!..lalalalalaaa 😛


*_enjoy_*

Advertisements

Comments on: "cikah + mia = i nak JR. PRINCESS too!!" (11)

  1. cikah…aunty kat sini kim salam cute tauuuuu 😉

  2. sonoknyerrrr autie ittewww..

  3. wuaaa…tomey nyerr bdk2 tuu…..

  4. ooopss tebal nye bedak dia…kiyut la mia nehhh, mia nnt dah besor jgn pakai foundation tebal sgt taww yer cyg.. hikssss:))

  5. ei… adohai..geram nye…
    erm..leh x every month kite wat vacation?
    aunty ayg pun rindu jugak!!

  6. entry exchange anak kah?
    hhehhee

    insyaAllah.. akan sampai rezeki nya gak nanti..

  7. *is*
    i jawab on behalf of cikah ekk..wsalammm 😉

    *en_me*
    mau tak seronok..cuteee!

    *princess_N*
    hik hikk..nak satu??

    *aleeya*
    ekekekee..dh besar harus kulit muka halus mulus mcm ibu dia 😀

    *ayang*
    ekekekee..vacation tetiap bln?? sanggup kahhh!

  8. *ayu*
    ekekeke..entry anakmu anakku jua!

  9. bdk2 mmg kalo jumpa bedak ke bwg ke senduk abis sume dia buat main..hehe

  10. amboi mmg cute lah both the girls…insyaAllah ada rezki u nanti…btw if u nak jaga sapphire sehari dua, satu stadium shah alam i tadahkan nghehehehehe..

  11. *ita.itu*
    tu lah..jgn benda bahaya mcm pisau dah laa 😉

    *rasp*
    huhuhuu..ni mesti sapphire lagi nakal dari my abg n hero kecik 😛

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: