Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

sabar menanti..

2 org kanak2 riang ria tgh tunggu mama yg baru nak mandi utk
bersiap! tunggu lahh korg yerrr..hik hikk

situasi ni berlaku masa nak gi beraya kat umah my cousin..my
parents dh slmt pergi..baba keja..so left me-shirah-abg-hero kecik
..dh nak masuk tghari baru terhegeh2 nak gi mandi..haha..i did a lot
of housework ehh pagi2 tu..hik hikk

mana mama nihh?? abis bertompok2 sofa tu diorg tumpahkan air..almost
tiap2 mlm I put an effort (secara paksaan) utk sental sofa tu..n hari2
jugak sofa itu bau harum semerbak dek bauan febreeze..ada hikmah
kiranya šŸ˜›

shirah bertanggungjawab jg the kids masa I berdansa kat bathroom
..hehe..terpekik terlolong bebudak tu..jap nangis jap ketawa jap
menyanyi..adehh..tu takpe lg kot diorg senyap jer..cuak gakk

ok2 jom2..biarkan umah yg bersepah tu..kang blk kita joget2
lahh kemas..hik hikk

baju masa mengandung..saja gatal pakai..ishkk awat nmpk besar
haa?? menjawablah kat umah my cousin kang..by the way..iā€™m
not pregnant..yet!


*_enjoy_*

Advertisements

Comments on: "sabar menanti.." (5)

  1. itu macam punya slim leh kata besar ka..aiyoookk… lum preggy *yet* yang tak tahan tu…

  2. cara awak pegang henbeg tu ada stail laaa..;p

  3. haaa…tu yg tak larat pakai sofa gitu tu…ni tunggu masa masuk umah sendirik jer…nak tukar pakai kulit plak…senag…low maintance…mata pun tak sakit klu takde sape nak cuci…;)

  4. Lily,
    sepakat dengan VP ke beli handbag tu? Canteqqqqqqqq….

  5. *rasp*
    ekekekee..dh gatal pakai baju pregnant..emo plak gitu šŸ˜›

    *ungku nor*
    ecehhh..perli ekk šŸ˜›

    *maz*
    hik hikk..kena babab montot nak bg rajin selalu ni šŸ˜‰

    *lila*
    huhu..handbag lama tu..vp punya handbag baru..hehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: