Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

satu mlm sepi @ ofis baba

jeng jengg..hahahaa..wat saspen jerr πŸ˜›
ni entrance ofis baba..last nite dia on nite shift..kebetulan tak
driving so aku pun gedik2 gi lepak opis dia kul 11pm!

ater..nnti aku gak kena amik dia balik..n lps roger2..baba
kata takde org kat dept. dia..yg ada pun team call-center tu pun
nun kat belah lain..

bila dh pastikan abg n hero kecik slmt berdengkur..aku rembat
sweater n cap..chowww!

see..bukti ni takde org lain kat dept. baba..ada nampak apa2 misteri
kahh??

taraaa..! hehe..alaa I berdua jer dgn baba..sarung sweater n cap
jerlah..nak naik opis baba tadi pun ikut staircase..tak lalu main
entrance kat tmpt security2 lepak tu..

baba suh aku dok kat pc cabuk sblh dia..hahahaa πŸ˜›
wat pe lagi..layan blog lahh..kehkehkehh..tadi kat umah tgh online
baba kaco suh dtg..smbg balik lah sini

kebosanan melanda..pose sini pose sana..kaco baba tak dilayan
..disakat adalah..

BABA: amiklah bebyk gambar kat opis ni..byk β€˜benda’ lain dlm
ni..klau appear dlm pics kang jgn pengsan lak..

ME: huaaaaa..kejam betul baba ni..mulut takde insurans..huhh!

dh kena sound camtu..tetiba meremang lak bulu roma aku..nak
dok atas riba baba kang kena flying kick..hahahaa..bersimpuh
jerlah kat bawah..hahah tau takotttt πŸ˜›

kojap jer..pastu melompat blk gi dpn pc..ekekekee..malas
betul ler..ngantuk pun ada..lapar pun ada..tp tetap maintain
senyum yer πŸ˜€

takde keja..aku belek lah sepit rambut yg ke-598 aku beli sejak
awal thn haritu..haha..blame abg n hero kecik!

ok2 shutdown pc..baba dh settle keja..sejukkk wooo..hehe
..abaikan muka pucatku tu yer..takder calit ape pun..klua
menonong gitu jer td..

huhuhuu..baba yg sgt kurg asam..dia lari tinggalkan daku..pastu
siap jerit..cepat2!! ampeh..

masa aku nak upload pics ni sume..aku baca mcm2 ayat ok..
takutlah nmpk benda lain ke..kehkehkehh..tu lahh sape suh
gatal2 capture2 pastu takottt nak tgk πŸ˜›

*_enjoy_*

Advertisements

Comments on: "satu mlm sepi @ ofis baba" (11)

  1. hi lily salam kenalan dari saya, enjoynyer lily berkoje.

  2. nampak macam sesuatu laaa..
    awak tak nampak ke???
    ehehehehe

  3. awatla laki hang slalu kene shift malam. da tu kene pi teman lak tu. tukang baca pun da seram tambah2 plak tukang teman. mesti seram kan. huhuhuhuhuh

  4. muka ahkak walupun tak calit malit terselit tetappppp flawless!!
    apa rahsia?

    hehehe.

    mcm kenal tpt keje encik baba.

    kat bukit d’sara kah?

  5. perghh…seramm jerkk tgk ofis gtu…

  6. dok opis malam2 tak takot ke? tp tenang kan.. sunyi sepi

  7. hihi…comei je pkai cap gtu..awet muda tol…

  8. eyhh..
    mcm ade nmpak sesuatuuuuuu je lam gmbar tu..
    jeng jeng jengggg…

  9. *erinsza*
    hi! time kasih sudi singgah..lepak ofis hubby jer tu..
    u ada blog tak??

    *ungku nor*
    buat2 tak nmpk dh laa..ishk2 πŸ˜›

    *izan*
    hik hikk..dh tugas dia kena on shift..i yg gatal nak gi
    teman sbb the kids tido..pastu tau lah serrrammm πŸ˜›

    *chadachada*
    ada2 jer dak kecik ni πŸ˜›
    ofis hubby akak bkn kat bkt dsara..kat puchong

    *princess_N*
    tau takpe..hehe

    *lindosh*
    takut gak..tp gatal punya pasal..haha

    *are_t84*
    huhu..mcm budak tak ckp umur ekk πŸ˜›

    *nano*
    ahaks..syyyy..simpan sendirilah ekk

  10. mesti seram kan dok dlm opis ngan gelap n xde org sume kan

  11. *masviona*
    huhu..seram sejuk tau πŸ˜›

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: