Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

manja2 gitu :P

haha..mak ni mmg mcm aku pemalu gitu..hahahaa gi skali 😛
..tapi bila part gelak mmg syaitonnn pun terkedu..hahahaa gila
jahat ayat!

sejak aku kecik smpi aku kecik lagi skrg..hahahhaa..pehal aku
ni?? ok2 balik ke jln yg benar..hik hikk..mak n abah ni mmg
sgtlah kuat chemistry diorg..

abah ni tegas tapi bila dia buat lawak..terkengkang2 ko gelak..
mak pulak mmg suka buat org gelak dgn aksi spontan dia ;)..
so selalunya klau abah nak marah sbb apa2 ke..mesti tak jadi
sbb mak buat kann abah tergelak dgn cara dia..itulah antara
rencah utama idop bahagia berumahtangga kot..aminn

back to sesi potong kek comel anniversary tu..for surelah kena
potong together2 kann..then wajiblah suap each other..alaa
aku gigil2 tahan gelak..smpi tak smpt snap mak suap abah kek
tu!

haa..yg ni smpt sbb aku berjaya halau syaitonnn gelak dlm diriku!
ekekekee..so sweet..manja2 gitu..

baba..agak2 klau kita dh 25 thn kawen nnti ada lg tak aksi2 manja
gitu..euwwww..hahahaa..frankly to say..baba mmg seorg yg sgtlah
tidak romantic..sian aku kann..takpelah..tak romantic pun anak
2 hokeyyy..hahahaa..ape kahh kaitan?? ok2 correction..baba ni
romantic bertmpt..wahh bleh gitu..yerlah ada tu dpn org ramai
pun nak beramas mesra..adoiii..behave lahh kann 😛

whatever it is..kita kena byk belajar dgn mereka2 yg dh lama kawen
ni..segala dugaan yg diorg hadapi kita jadikan pengajaran dan
tak perlulah canang2 satu dunia yg suami kita atau isteri kita yg
paling sempurna..sesungguhnya hanya Dia maha mengetahui..
cukup sekadar bersyukur dikurniakan pasangan hidup yg sanggup
menyayangi kita dan keluarga..terima baik dan buruk kita 😉


*_enjoy_*

Advertisements

Comments on: "manja2 gitu :P" (9)

  1. hehehe..abah siap silap kira tahun kawen laaa..
    hehehe
    nerbes sangat kot bah?? ;p

  2. tol la..
    kami ber2 kalo amik gmbr
    xder nye nk pluk bahu ke
    pegang tgn ke
    sbb segan org lain tgk
    especially si tukang amik gmbr
    padahal dh jadi laki bini tu
    huhuhu…

  3. wow!
    romantiknye:)
    cmni la yg harus jd teladan kt org2 mude skrg1 kn,kn.hiks!

  4. suka tgk adegan suap-suap tu… so sweet… :), tersengih-sengih saya sendiri pasal ter-rewind time kawin dulu..ade adegan suap-suap jugak… LOL

  5. *ungku nor*
    ekekekee..nerbes laa kot..hik hikk

    *erin*
    samalah kita erin..yerlah takyah lah nak expose sgt gitu..

    *mar*
    yeehaaa..amalkan selalu 😉

    *aliah*
    hehe..kenangan manis mmg seronok utk dikenang..

  6. happy bday mak…moga mak sihat sentiasa..amin

  7. heheh
    segan2 la tu
    sama cam my mom la
    segan nah nk amik gmbr..kenapa tah 😛

  8. so sweet la sis lily…
    ermmm….bahagia jer..

  9. *ita.itu*
    tq kak..

    *izza*
    hehe..sifat keibuan tu kann

    *ayrissa*
    aminn..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: