Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

takde keja

dah lama tak story pasal aktiviti abg n hero kecik kat umah kann..
so here it goes..kat umah mmg sentiasa ada stok jelly ni..bila dh
smpi muak tahap gaban inilah jadinya..jadilah aktiviti mari mengenal
warna..bagus gak ekk

pastu amik cushion2 sofa n rembat jelly2 tu..huhuhuu..adoiii!

sepahkan ape lg yg patut..then bila penat baring jer buat tak reti
..mmg sgt comfortable klau relax dlm keadaan umah sepah2 ni
(aku menterjemahkan perasaan anak2 aku okay…)

tunggu sape2 berkenaan yg sudi nak sound suh kemas..then
baru start the engine utk kemas blk..kuang kuangg kuanggg

ape lagi nak buat?? nak main panjat2 tak tinggi sgt sofa ni..

kesimpulannya tidorrr..hp moksu dia terlekat kat dada sebab
baru pas karaoke nyanyi2 lagu..tu pun habit diorg gak..


*_enjoy_*

Advertisements

Comments on: "takde keja" (6)

  1. DATINDIARIES2 said:

    ni mesti suka soping2 kat IKEA ni…….hehhehee….

    p/s..jgn selalu sgt bagi ank makan jelly ye…kalau nak bagi mkn pantau je ye….ada 1 kes budak makan jelly dan tersekat kat tekak tu..boleh bwk maut tau……ingat tu…..

  2. waaa..byknye jelly dah jadi mcm toys dah plak.

  3. hmm..senasib laa kita… bagi ‘can’ dia org serak2… kasi dia org enjoy dan feeling serak rumah…haa dah puas…apa lagi gunakan laa kuasa seorg ibu…paggill dia org tolong kemas balik… 🙂

  4. *datindiaries2*
    mana tau suka shopping kat ikea ni..wonderrr 😀

    tq sis for the reminder..mmg beli byk tp kasi mkn sket2

    *masviona*
    tu lah..dia wat mainan lakk

    *aliah*
    ekekekee..betul sgt!

  5. DATINDIARIES2 said:

    tu tgk lampu putih tu yg dok berdiri dgn megahnya kat tepi sofa tu…..hehhee

  6. *datindiaries2*
    oo..haha obviously lah kan 😛

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: