Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

tersebutlah kisahhh..desktop pc ku yg dipanah petir..haha..
suka plak..takpe bleh citer sbb masa tulis entry ni dh ok πŸ˜‰
konon2 masa dgr petir tu dh niat nak tup lahh..sekali tak smpt
nak kelip mata..pelepopppp! huhuhuuu..siap bau hangit lagi πŸ˜›

berat jer kaki nak melangkah gi ATM di tgh2 bln ni..ape nak buat
nak kena beli gak power supply baru tu..huehuehuee

we went to ioi mall jer..dkt jer dgn umah..tiap kali gi rhbbank
kat bawah tu mesti lalu fitness first ni..ntah bila nak terjah
agaknya..dok pasang niat jer πŸ˜›

ni lah kedai pc paling alibaba kat sini..kehkehkehh tp servisnya
sgt tip top n harga pun mmg berbaloi..kedai mat pakistan

power supply kami yg kong kali konggg..6 thn ok aku pakai dia since
zaman bertunang dgn baba dulu..huhuhuu..

sgtlah nerd mamat Pakistan baju merah ni..hahahaa..suka tau
aku speaking London tahap habuk dgn dia..siap ckp geleng2
paler ok..huahuahuaaa..

have a great weekend to all of u..still enjoying ur raya??
hehe..moh terjah semua pintu rumah yg terbuka..klau yg tutup kita
terjah kot tingkap..kehkehkehh πŸ˜›


*_enjoy_*

Advertisements

Comments on: "power supply kong kali kongg…" (13)

  1. besok nak pegi terjah open house kaktiny..join akak jom?
    kalo nak join, sila roger akak 012-2247343

  2. amboi2… sakan ko raya yek. tgk gambar merata2 gi open house. tu la pasal… raya sakan sampi rosak komp. hahahahahhaha… apa kaiatan raya ngan komp… ?????…

  3. takut aku bila petir. cpt2 off kan sumer…
    aritu peti ais mak aku rosok time petir

  4. Lor… cian nya.. tak pe..tak pe.. power supply jer kena tembak… sikit jer tu.. πŸ˜‰

    Eh..kita ni macam berjiran jer… IOI..? hu..hu dekat tu… baru semlm saya terjah IOI… beli grocery kat JJ…

  5. Happy weekend yang…:)

  6. sama lah kita!!

    bila nak pi gym tah!

    adoiii!

  7. Alaaaa ciannya…tak sempat tutup dah dipanah petir 😦

  8. *ungku nor*
    astaga..sabtu mlm baru baca comment ni πŸ˜›

    *izan*
    ekekeke..aku pun tgh pk apa kaitan pc n beraya..huhu

    *idashah*
    adehh..klau petiais yg rosak kena invest tu..adoiii

    *aliah*
    eh2..mmg berjiranlah kita ni..klau nmpk2 kat ioi tegur2 lah klau i tak perasan πŸ˜‰

    *EJ*
    happy weekend too dear πŸ˜‰

    *chadachada*
    hiksss..tunggu berat naikkk kot πŸ˜›

    *lila*
    huhu..tu lah lenkali wat lagi

  9. sama kat sini, sumtimes pun kalau ade petir habiskan my broadband ni ):

  10. aduiii…tgh2 bulan niii

  11. *moralle*
    dahsyat u..sabar jerlah

    *aan*
    paham takpe πŸ˜›

  12. bahaya ek kalo bukak pc time ujan..

  13. *ita.itu*
    hmm tu lahhh..beware

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: