Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

aduka yg gagah perkasa!

alohaaa..! nama saya aduka..aduka the gagah perkasa..hiksss πŸ˜€
umur saya baru 6 bln n berat saya 9kg..ngeh ngehh

masa gi beraya kat umah adik abah kat klang haritu..my cousin
pun ada sekali..kak kidah..n anak dia yg sgtlah chubby..aduka!

my cousin..kak kidah n anakanda terchenta..aduka..posing2 maut
atas katil..sebenarnya misi nak tidokan si chubby ni..tapi tak berhasil

org nak tido disuluhkan kamera..makin terbuntanglah mata..:P
dh kepanasan abis..tinggal pampers jerlah yer

abis sume nak bergambar dgn dia including abg n hero kecik..aku x
bg dkt2 dgn my kids..ada yg kena ganyah dgn diorg ni..

my sis pun teringin okeh nak bergambar..dh sama bulat
dia dgn ko dik..hahahaa

ok2..last2..pasni aduka tido ekk..temankan my lil’ sis
nak bergambar dgn aduka..dia tak larat nak dukung..ekeke
..comel!


*_enjoy_*

Advertisements

Comments on: "aduka yg gagah perkasa!" (7)

  1. salam lily…

    memang gagah perkasa…hehehehehe
    nama pun klasikkkk gitewww

    ala2 pendekar πŸ˜€

  2. cute nyerrrrrrrrrr…chubby bangett..ayrissa 7 bln baru 6.9kg…hehehhehe…geramm nak picit2 jer si aduka nih..klassic name laa…

  3. sis, very the chubby si aduka ni, so cute…

  4. rupa aduka sebijik cam rope cucu tokma..;D

  5. wah chubby n cute nya aduka…gigit pipi gembol bole…sdpnya dukung bdn dia yg mungil tu…:D

  6. yaampun..gebunye anak org ni kan

  7. *angriani*
    nama sgt berseni kan..bapa dia musician

    *ada ayrissa*
    hehe..baby girl takpe jgn overweight

    *moralle*
    cutekan…

    *ungku nor*
    sapekah tokma πŸ˜›

    *mieza*
    mmg sedap ganyah badan dia tu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: