Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

time to send along back

cak! hehehee..pada yg tak kenal..ni lah along saya..my big bro 😀
sejak bln 4 lps kitorg hantar dia kat pusat jagaan swasta kat perak
..seminggu sblm raya haritu kitorg amik dia bercuti raya..so ckp
seminggu lps raya kena hantar dia blk..sbb nak smbg mcm2
training n doctor treatment kat sana 😦

masa nak hantar blk tu dh sound dia awal2 kata nak gi umah mama n
papa..panggilan utk penjaga kat sana..so dia angguk2 ckp nak2..
legalah kan takut dia takmo turun keta plak kang..

alhamdulillah..kitorg sgt berpuashati cara jagaan diorg kat along..worth
it lah kena byr rm400 sebln..n dia dh pndi serba sikit urus diri sendiri 😉
insyaAllah ada rezeki nnti kami amik dia bawa blk bercuti lagi..take care
along!


*_enjoy_*

Advertisements

Comments on: "time to send along back" (2)

  1. sdih bila tingat kisah along ko ni..x pe la..terbaik utk dia kan..hehe

  2. *ita.itu*
    ;)..tq kak

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: