Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

diorg beraya lagi..

hehe..kali ni I enterframe kan lg abg n hero kecik beraya ekk
..ater diorg yg paling sakan tahun ni kan..seronok rupanya beraya
bila anak2 dh besar sket..takde nak kena kepit 24 jam 😛

cuma kita kena keep on eye jerlah..jerit sket2 bila agak2 diorg
wat aksi2 merbahaya..hik hikk..tp betullah kata pakar motivasi
klau kita pakaikan anak baju kaler terang2 keaktifan diorg akan
berlipatganda..adehh dh warna tu yg aku berkenan..

mama ni..asyik amik gambar jer..silau lah 😛

elehh..sombong plak hero kecik ni..abis tu geram tgk dia taknak
dok dediam kat buai tu..dh laa tak kasi I sit together2 😛

bilalah nak balik ni..mama..! dh jenuh lari sana sini..

sabar ekk abg..belajar2 lah memahami situasi raya yg sebenar
..ziarah membawa berkat..ecehh

tgk mcm hero kecik ni..tak merungut pun..dok cari benda yg nk bleh
dikacau bilaukan..haikk..tp jgn smpi rosakkan harta yer dik..satgi
duit raya ko gak kena lebur

jgn main tekan2 lah adik..meh siniii..!

huwaaaaa..abg jgnlah kaco..!

ok2 jom balik…

tu trick abg nak ajak blk..dikerjakan hero kecik smpi meraung…smbil
tu hero kecik adapt skill grip tu

blk umah nenek dia..di gripnya cousin dia..aduhaiii..lps satu2 skill
ko dpt raya ni ekk..

eh..mama amik gambarlah..erkk..bgn oii bgnn..! sakit ke..takkann??

oo ngelat ekk..nak kena ni..hehe

..off topic : byk ke invitation open house korg dpt weekend ni..aku
adalah jugak beberapa umah..kita terjah mana yg smpt..


*_enjoy_*

Advertisements

Comments on: "diorg beraya lagi.." (4)

  1. hehe
    lenkali kena pakaikan kaler gelapp je 😛

    tu la kak, kekadang budak kecik ni suka sngt usik barang2 umah org..kte risau kang pasu dia terpecah ke ape ke kan..mak pak gak kena ganti..hehe [ecehh..ckp cam dh ade anak..haha]

  2. salam rillys

    maaf ye mami missed out nk link yours…kengkadang tertinggal lak padahal selalu jugak jenguk ke sini..hihi
    mami dah link dah…thanks remind me

    slmt hr raya..maaf zahir batin. seronok lak melayan anak yg dah besar kan..kalau kecik asyik kena dokong saje

  3. sure bnyk duit raya 2-2 heroes nih
    nnt mama jgn lupe masukkn dlm bank ok..
    slmt maseh kecik abg n adik
    kalo tak, dpt duit raya nk berbelanja plak

  4. *izza*
    mmg risau nak nya klau diorg main lari2..aisehh

    *mommy lily*
    hehe..takpe ingatkan tak sudi nak link 😛
    salam aidilfitri to u too 😉

    *erin*
    adalah rezki sket..insyaAllah akaun bank
    ..klau dh besar sure diorg nk belanja sendiri..
    kena ajar dari kecik ni

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: