Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

bunga api vs mercun!

penatlah siang dh beraya kan..mlm ni kita main bunga api n mercun
ekk..syyyyyy 😛

ni namanya mercun roket..klau rasa nak terbang skali dok lah atas
batang pemegang tu masa bakar api kat sumbu dia..huhuhuu

stok bunga api n mercun yg dh nak abis..beli lagilah oiii..haha..
poyolah..takpe abah kastam takde kat sini..hik hikk

mercun apa ke namanya yg si farid pegang tu..pjg 8 kaki..selalu
raya cina tu diorg suka main..hehe..pic atas ni masa mercun pjg
8 kaki tu tgh baik punya meletup2..bapaklah jauh si farid gi gantung
kat pokok..tp bunyi dia mcm letup sblh telinga!

abg n hero kecik dilarang ke kawasan mercun yer..dok dediam dgn
mama main bunga api jer..hehe..gila ko aku pun takut sebenarnya
dgn mercun2 ni..sakit mata terkelip2 terkejut bila mercun meletup2
..aishhh

pomm kepomm pomm!! ekekkee..seb baik cantik2 dia punya end-up
..thn ni tak main meriam..layan mercun jer..berbulu jer dgr org kg.
sblh main lawan2 meriam..nape tak main meriam ekk baba?? dh
tobat ekk..hahahaa!


*_enjoy_*

Advertisements

Comments on: "bunga api vs mercun!" (9)

  1. syokkan yang tengok org main mercun… time meletup keluar api kaler2 tu yg best sesangat.. cantikk… tapi nak bakar sumbu tu sendiri takotttt… hahahaha..

  2. mcmana dilarang pun.. tak lengkap raya tanpa mercun kan…
    hi.. Selamat Hari Raya..

  3. sakan main mercun!
    meriah uols…

  4. uit..leh main mercun ka?
    ini mercun dan bunga api yg diluluskan dan dibenarkn ke..?

  5. best tgk org main mercun..tp kiter nih penakott..hehehhehe

  6. *EJ*
    haha..tul lah part nak bakar sumbu tu suh org len lah

    *mulan*
    aah..tak lengkap raya tanpa mercun n bunga api..tp berhati2 lah kan

    *idashah*
    hik hikk..main dlm ketakutan

    *erin*
    redah jer! dh ada dpn mata..hehe

    *ayrissa*
    huhu..samalah kita

  7. hahahaha…baba main meriam batang kelapa jek maner ader feel main meriam buluh…buang karen jek…nak buat tu berminggu lak…kekekek manerr sempat siot….

  8. waaaaaahhhh bestnya dpt main mercun..gempaq plak tu mercunnya….

    p/s mercun mcm tu takpela..jgn mercun buatan sndiri ye..

  9. *mancai*
    byklah nak main meriam batang kelapa..haha..alang2 amik meriam kat A Famosa tu..ekekekee

    *mrs taj*
    hehe..mercun lip lap camtu takpe..mercun buatan sendiri bahaya wooo

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: