Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

suasana raya

sape2 yg shopping raya kat MV mesti perasan decoration raya ni
kat centre court..sgtlah indah mata memandang šŸ˜‰

thumbs up to mereka-yg-kreatif ni!

muka penat blk keja pun yer..muka penat dh round satu MV pun yer
..muka rindu kat abg n hero kecik pun yer! hik hikk

selalu jln biasa bawa diorg..tp bila diorg takde rasa janggal plak..
bebas len mcm plak..ecehhh šŸ˜›

very detail tau keja diorg ni..siap ada vespa tu..ekekekee!
baper lamalah amik masa nak wat sume ni..dulu masa pas abis mmu
ada gak dpt offer jadi display artist camni..tp masa tu rasa not-into-it
..bila tgk camni bestlah pulak šŸ˜›

siap ada pondok utk makcik mengkuang tu n abg batik tu..
suka suki jer bagi nama tu..hehehee..

ni lah antara tarikan klau gi shopping masa raya..sume kompleks
compete nak hasilkan decoration yg terbaik..barulah idop suasana!


*_enjoy_*

Advertisements

Comments on: "suasana raya" (7)

  1. pada sesape yg xbley blk beraye kat kg,
    bley la dtg beraye kat umah pondok di MV ni,
    ekekkek..
    ;p

  2. waaaa..rindunya kat midvalleeyyyyy..;p

  3. bestnyer jenjalan, mau blk raya, x sabar2 juga, baju kanak2 da siap sume da?

    lili, yg slalu kasi awrd blog tuh agak bz la lately, hikss, x smpt, neway tq..

  4. lawanyaaaaaaaaaaaaaaaa. dah lama tak gi midvalley. kat One Utama pun ada buat gak. tapi sana ala ala Ramadan. erni gi pun lama dah. sekarang tatau la kan.

  5. waahhh dh shoppin raye…..syoknya…dh lm tak pegi mv..tgk akak shopping teringin plak nk shoppin kat mv..isshhh…

    SALAM PERKENALAN & SELAMAT HARI RAYA

  6. uish lamanya tak ke MV..ha amik ko dah ada kampung dlm tu.. cantik aaaa…

  7. *nano*
    hahahaa..aah new idea tu tak penah dibuat org

    *ungku nor*
    gi lah midvalley cpt lpskan kerinduan šŸ˜‰

    *ayu alonso*
    baju budak baru beli semlm..welcome for the award šŸ˜›

    *cepotet*
    kat one utama tgk dlm melodi..marbeles gak nmpk

    *mrs taj*
    salam perkenalan dear šŸ˜‰

    *rasp*
    ekekekee..lama sgt tak gi smpi org dh berkampung dlm tu šŸ˜›

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: