Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

berbuka time

jln punya jln smpi lupa dh dkt nak berbuka..mencicitlah gi fudcourt
..full house sehh..gi fast food n restaurants yg berdekatan..full house
gak..last2 mkn kat dlm jusco ni haa..level atas skali tu..

for me..nasi lemak rendang ayam..blurp! alhamdulillah..

for baba..asam laksa..ke laksa asam..ntah πŸ˜›

tgh sedap mkn..my lil’ sis sms..katanya..jgn mengular smpi tgh mlm
klau tak anak2 ko tido luar..wahhhh!! then aku reply blk..ek elehh
mcm tak biasa..nnti aku up lah elaun bln ni or tmbh kat duit raya ke
..hik hikk

tu jerlah modalnya klau nak suh my lil’ sis tlg jaga abg n hero kecik
..pantas jer dia jawab..ok setel! ampagas btul..bkn susah pun jaga
budak 2 org tu..kehkehkehh


*_enjoy_*

Advertisements

Comments on: "berbuka time" (15)

  1. sedapnya asam laksa tu… yummylicious

  2. hikhikhik…siap kena gertak ekkk…tp best kan ader adik2 yg bleh di harap ni…;)….like my sistassss…(saya ader 3 adik perempuan…:P)

  3. wah dating berdua ya…hrs bg duit raya lbh ni…:D

    sdp asam laksa tu…dh lama x mkn…

  4. sian..nak deting pun kena kasik rasuah sesiap..ehehehe

  5. sedap yer nasi lemak tu…

  6. uhukssss
    dah lama tak makan asam laksa
    rindu nak makannnnnnnn
    uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :((
    lol πŸ˜€

  7. huh, berbuka berdua2an yek. sian budak2 kene tinggal. hehehheheheh. sib baik la ada org nk tolong jagakan kat umah yek. kalau tidak jgn harap la nk berdating. hehhehehehe

  8. sedapppppp nyeee!
    ade kopok tu pekemanenye tah!
    btw, akak lilyy!
    u’ve been tagged!

  9. p shopping ek sis?
    syioknyerrr…

  10. *rasp*
    hehe..nak nya mkn klau tgh lapo ekk

    *maz*
    ya btul..alaa bkn org lain dia tlg jaga..anak buah juga πŸ˜‰

    *mieza*
    bkn senang dpt dating berdua πŸ˜›

    *ungku nor*
    hikss..tau takper

    *is*
    sedap sgt sbb tgh lapo!

    *angriani*
    u kan pndi masak..aper lagi πŸ˜›

    *izan*
    kena cari jln gak nak dating berdua..hehe

    *mar*
    ntah..akak pun lupa kopok tu..tq for the tag

    *ada ayrissa*
    shopping smbil dating πŸ˜›

  11. tetiba rase cam ngidam laks…ahaks..
    tedaonya asam laksa tu..

  12. wahhh, dating bershopping eh sis, selamat hari raya, maaf zahir dan batin sis……….

  13. wakkkkkk, terliurnyer nengok nasik lemak tuh…kalu nak lebih feel harusss masak sendiri kan, puas ati!!

  14. *are_t84*
    ape lagi..gi cari ekk ptg ni

    *moralle*
    yerlah kak..susah klau the kids ada..salam aidilfitri to u too!

    *are_t84*
    hehe..kesilapan teknikal ekk

    *cendawanintim*
    ahaks..masak sendiri sukatik jer nak tmbh baper kali kann

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: