Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

kakiku dah gatal ;)

yer yerr!! kakiku mmg dh gatal..hehehee..citer ni masa last friday lps
balik keja..vrrrooommm terus pecut gi metrojaya MV..5 minit jer dari
opis πŸ˜›

jom masuk! ecehh mcm dokumentari plak..hik hikk

baba mmg suka β€˜terhegeh2’ klau tgk aku tgh excited..bleh gi belek
keta baru Chevrolet kat centre court tu! hellooo..kita kan dah aim
caldina..hahahaa..gila berangan :P..takpe insyaAllah klau ada
rezeki πŸ˜‰

so oklah..i masuk dululah..huehuehee..best giler shopping on
weekdays ni n nak pulak ramai yg blm gaji kot..lengang abis!

by the way..haritu nani ada tanya butik crocs tu kat mana..hehehee
..ni nak promote ni..sandal yg paling selesa didunia..cubalah crocs!
especially for kids..butik ni selang 2-3 lot dgn hush puppies tu..

to be continue..hehe πŸ˜›


*_enjoy_*

Advertisements

Comments on: "kakiku dah gatal ;)" (7)

  1. crocs mmg comfy
    tp tadep duit lg nk beli, haha
    penah pakai pon kwn pny jer πŸ˜›

    tp tgk kat crocs mid tu, byk choices kan
    kat ipoh ni kecik je kedai dia

  2. errkk..sandal crocs tu memang la tersangat selesa dipakai.
    tapiii..
    ada tapinya tuuu..;p

    tersangaaaattt la tak selesa rega dia dengan poket akak yang marhaen ni haa..hehehe

  3. wah..shopping tanpa abg n hero kecik..

  4. amboi amboi, anak2 mane kak? πŸ˜€

  5. *izza*
    kat MV mmg byk choice..naik juling tgk..hehe

    *ungku nor*
    ekekekee..once a while takpe kak πŸ˜›

    *are_t84*
    haha..sgtlah heaven

    *amira*
    huhu..anak2 tido kat umah πŸ˜›

  6. hhehehe farihah pakai croc wedges kaler merah!!! berkenan kat heels die yg baru tu to kan…fulus nye… hmmmm lain tahun la beli…

  7. *lilred799*
    hehe..sambar jgn tak sambar!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: