Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

baju melayu baba

bagi kaler ni laa dik..size M dgn L ekk..mekasih πŸ˜‰
gigih salesman tu melayan baba..jap nak warna ni jap nak warna
tu..hehe..sabar yer dik

tiap2 thn camni..utk theme color raya selalunya kitorg kena cari
baju melayu baba dulu then baru tergedik2 gi cari mine n the kids..

cerewet..that’s the reason :P..seb baik baju pompuan ni senang
nak match..

sesi mencuba baju..hahahaa..ater dh laki bini pe salahnya masuk sekali
..haha..bengang jer minah salesgirl kat luar tu..

I was waiting outside mula2 then baba jerit suh dtg dkt tgk..kejap2 pintu
tertutup mcm ada magnet..last2 aku masuk jerlah..haha πŸ˜›
2nd pic tu bengang jer muka baba dia tak dpt nak tgk mirror..haha..lagi
aku suka..sibuk jer πŸ˜›

bila dh ngam sume aku pun calling2 my bro sbb klau takde dia baju
melayu ni tak dptlah nak beli..ekekee..so dia dtg n dgn sukati dia
ckp dgn supervisor bhg tu minta free gift butang baju alain delon tu
yg patutnya kena beli dgn harga rm60-rm80..huhuhuu!

the sweet lady (lupa nak amik pic) termenung kejap n say..oklah
ur bro punya pasal..pilihlah I bagi free gift..hahahaa..tq2!

prong prangg prong prangg..setel..dh slmt..my collections?? hehe..
tungguuu..raya nantilah ekk πŸ˜›

ni lah butang baju melayu yg dpt as a free gift secara paksaan tu..hehe
..save budget..tp mmg taknak beli pun sbb butang baju melayu baba
masa nikah dulu masih elok lg even anak dh dua πŸ˜‰

ceh..bawa baju dia jer jln menonong..takpe..

tataplah baju ni smpi pagi raya..takyah basuh2..ishk2..klau
beli handbag kat house of leather yg tgh sales 70% tu bleh
dpt 2-3 tau..ahaksss

seb baik baba takde personal blog..klau tak aku kena smash
balik pasal my baju raya collection plak..hehe..lep u!
..tinggal kasut dgn handbag jer baba..lalalalaaaa πŸ˜‰

to be continue..hehe πŸ˜›


*_enjoy_*

Advertisements

Comments on: "baju melayu baba" (8)

  1. wah.. shopping raya. shopping shopping jgn tak shopping…

    awat tak bawak budak2. jalan berdua jer ke? hehehheh

  2. echeee. siap ikot masuk fitting room. kalau yg tak kawin tu tengok kan, msti geraam je. haha πŸ˜›

  3. Cantik la baju tu belang2……i likee……..tapi tahun ni buat baju putih mcm baju sekolah hehehe…baju melayu johor

  4. hehe..x sbar nak tgok baju akak n hero2 tu…

  5. wah meriah baju melayu dia ek…cerewet ek dia..sbo je la ek

  6. *izan*
    hehe..klau bawa bebudak alamat smpi blk tak dpt beli apa2 πŸ˜›

    *amira*
    hehe..tu lah pasal..mesti diorg ngumpat apa akak wat dlm tu

    *zaidi*
    wahh..baju putih..sungguh suci

    *are_t84*
    hik hikk..jgnlah ckp camtu..biasa2 jer

    *ita.itu*
    tau takpe..yg penting duit dia sendiri..ekekee

  7. hahaha… nak gak ckp… suka suki jek mintak free gift. πŸ˜›

    mmg la bagus ada org cenggitu ek. meh contact no ur bro. mane tau leh dpt pree gip lagik. ekekekeke…

  8. *zana*
    hahahaa πŸ˜›
    gi jer kat metro tu..minta diorg panggilkan syahir
    maintenance then u ckp u kwn i..lily..hehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: