Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

ngidam kembar gini jadinya

bertuah punya anak..masa ni abg tgh tido..i was at the kitchen n dgr
hero kecik jerit panggil..seribu langkah laa ku pecut..ekekekee

sekali tgk dia tgh baik punya landing dgn 2 botol kat mulut..satu abg
punya n satu dia punya..lerrrrr..apa kes ni??

pastu bleh ckp satu sini satu sini..ekekee..kenan apa laa budak ni

baru aku teringat..masa pregnant dulu teringin nak twin πŸ˜›
so sisa2 teringin kena kat hero kecik kot..dia suka buat reaction
as if dia ni ada 2..taktaulah nak explain camne..

klau amik baju ke seluar ke pampers..kekdg dia amik 2..bila
tanya utk abg ke..dia kata..no! don’t touch..baby punya..erkk!
ok..i still blurr..daa!


*_enjoy_*

Advertisements

Comments on: "ngidam kembar gini jadinya" (17)

  1. ekeke.. lawak laa.

  2. adekah itu tande2 die mahukan adik kak??hehhe

  3. aiseyy. ni sume gara2 mama nye la ni. kesian bdk tu. hehhe πŸ˜›

  4. hehe..hero kecik ni macam2 krenah yg leh wat mama die hepi taw..

    soo sweet.

  5. dia nak adik tu lily…so apa lg…:p

  6. sebelah susu, sebelah lagi ribena..senang, sekali sedut dapat 2 perisa hehehe

  7. hi,

    kelakar la ur kid…bdk2 kan memcm ragam buat kta ketawa..same as my sons..

    Interesting blog u have, can we exchange link?

  8. *lindosh*
    tq for dropping by πŸ˜‰
    gelak sendiri tgk..

    *aan*
    mungkin jugak..ohh tidak..blm masa

    *zaidi*
    hehe πŸ˜‰

    *amira*
    mama nyer kah yg bersalah? haha..

    *are_t84*
    so..cpt2 lah kawen n ada anak πŸ˜›

    *mieza*
    haha..ape nak buat lagi..:P

    *ungku nor*
    haa..bijak! gud idea..

    *yana*
    tq for dropping by!
    yes boleh..lets link2 together

  9. hahaha…..lawaknye

    rasanya itu slh satu tanda dia nk mintak mak dia cecepat bagi adik sorang lagi kat dia…ahakss

  10. aiseh… kesian anak lily nih… pastu.. mak dia berlari2an sambil mengambil camera plak tuh. hahaha..

    lagi la suka si kecik. takpe… jgn blur.. andaikan je la kot. kekadang dia ada ‘kawan’ yg main ngan dia. cuma bila dia dah besar.. lama2 ilang la pangai dia tuh. πŸ˜€

    huhu… betul ke apa zana ckp ni?? πŸ˜› abaikan…

  11. dearie, masih ade masa lagi to try, hehehe, kot2 jadi kenyataan kan……………dapa twin pulak πŸ™‚

  12. ala laaa comelnyerrr, adik hubby twin, sepupu2 dia pun ramai twin, harap aku tak dpt twin bukan ape sure kelam kabotnye ..jaga satu baby pun alahaiiiiiiiiiii hehehehhe

  13. hehehe…comey tul…i ader family kembar…baik adik, pakcik, sepupu semua bagai…so kalo preggy, baik2lah dgn org yg ader sejarah kembar nie…selalunyer melekat…hehehe..nie org ckp lah kan…

  14. hihi
    takpe2,
    next turn mane tao kot2 rezeki kembar ke eyh kak?
    huhu insyaAllah

  15. ok la mama..
    apa lg.. sila bekerja keras
    demi mendapat ank kembar
    usaha tangga kejayaan ek mama..
    hehehehe
    genetik dh ada
    tggl nk usaha je

  16. *masviona*
    hehe..pandai2 ekk πŸ˜›
    tapi maybe gak kot…

    *zana*
    penah gak dgr camtu..
    dia anggap mcm ada lg sorg main dgn dia..
    zana tak merapu ok πŸ˜‰

    *moralle*
    amin! hehe..insyaAllah klau ada rezeki

    *aleeya*
    hik hikk..tau takut πŸ˜›
    sorg pun dh tak menang tgn ekk..

    *ayusolo*
    betul tu..hehe..syukurlah klau dpt

    *nano*
    aminn..klau bleh nak twin girl..uhukk

    *erin*
    pandai ekk erin susun kata..cewahh
    ..erin tak teringin ke??

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: