Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

acupuncture treatment

korg penah dgr tak rawatan akupunktur..betul ke aku eja dlm malay
..hehe..janji ada slangnya..

last month my mom n bro pegi lah wat treatment ni kat PJ..diusahakan
oleh seorg doctor from china..sgt tidak tahu berbahasa melayu nor english
..huhh..dh mcm itik dgn ayam bila berckp..ekekee πŸ˜›

luckily dia siap hire translator kat klinik tu..so senanglah keja!

my mom slalu sakit2 lutut n blkg..n my bro plak sakit semputnya
ya ampunn..makin kronik lately..smpi bini dia kena gi fetch their
doctor at 3am..pastu admitted kat tmn desa specialist centre..
puncanya sbb dia mkn nangka yg sgt byk 3 hari berturut2..kan angin
tu..ishk2

haha..ape lah my lil’ sis gi amik gambar mak camtu..tgh melopong nk
ckp ape tah..i was not there sbb gile ko nak bawa abg n hero kecik kat
situ..ada yg kena cucuk montot kang!

rawatan ni guna cara cucuk2 jarum kat tmpt2 yg berkaitan..n pastu
pesakit akan rasa perit sketlah kat tmpt kena cucuk tu..rawatan
dia ada kena susulan 3-4 kali depends on sakit apelah

halus sgtlah jarum tak nampak..ishkk..klau perasan my bro
kena cucuk kat tgn pastu kat dada..uish yg tu my lil’ sis
tak berani amik..huk aloss potong stim btul..

gila dia ni..haha πŸ˜› keji btul tadi kutuk adik ni kutuk abg plak..mau tak
org suh posing baik punya dia gi dok terjelir lidah camtu pesal..ingat
ke doctor china tu salah cucuk urat abg aku ke..hahahaa..

kang balik dia tak reti cakap melayu plak dia cakap bahasa
mandarin plak..pure lagi..ekekeke..ampun angah..kang raya aku
mintak mahap ekk..jgnlah potong duit raya anak aku..

weih aku nak sampul duit raya metrojaya yg kaler biru tu tau!
so cantik n elegan πŸ˜‰


*_enjoy_*

Advertisements

Comments on: "acupuncture treatment" (11)

  1. ayoo..mesti sakit kan….takut la aku..ish2

  2. byk dh org yang kata akupuntur *betul kot ejaan ni* ni bagus. mcm2 pujian dah dgr pasal dia..

    bape erk kos nya rilly??

  3. dekat kelab golf polis depan tasik titiwangsa tuh ade satu korean muslim buat akupuncture ni jugak…tp very the bagus n bersih….die charge one treatment 30 hengget je khas for muslim…and die juge pakai infrared laser bg betulkan ape yg tak betul./..so far so good…and the atuk is a very nice man…

  4. aku plg takut jarum2 nih….ampunnnn klu aku nak cucuk cam ni…mau pengsan…:p

  5. errr..besh erk? mahal tak

  6. cucuk jarummmmmmm!!!oh tidak aku tak soka jarummmmmmm, cam iklan tu. “saya takot jarum” keh keh keh

  7. Bagus ke rawatan tu, boleh sembuh ke? Mahal tak?

  8. camne berkesan x? ngeri sket tgk jarum nih

  9. tengok jarum je dah mengelupor jiwa raga..;p

  10. *ita itu*
    perit sketlah..takut jgn gi πŸ˜›

    *dayu*
    tu lah..dgr byk org kata ok..
    cost dia depends on sakit pe..mcm my mom kena rm45
    per treatment..

    *lilred799*
    really?? shud ask my mom to go there lah..cuba kat mcm2 tmpt..

    *mieza*
    haha..jgn pengsan2 woo..kang tabib tu pun pengsan

    *aan*
    best ke? sakitlah..hik hikk..oklah tak smpi rm50 per treatment

    *aleeya*
    ekeke..tu jarum lain kak πŸ˜›

    *nanirostam*
    oklah rawatan tu..beransur pulih gak..alhamdulillah..per treatment tak smpi rm50

    *are_t84*
    per treatment below rm50

    *idashah*
    oklah..beransur pulih

    *ungku nor*
    haha..menggelupur tak tahan tu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: