Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

hero kecik kat kg. baba

ni masa blk kg baba kat perak last month..hehe..lama betul
terperam :P..better late than never kann??

dia ni mmg susah nak tido klau blk kg. baba..kat umah ni
pun tak ramai just parents-in-law n adik kembar baba..ana n ain

oo..btw diorg amik UPSR..n tgh ongoing kann..so gudluck to them
..best klau kembar ni..selalu nak compete with each other especially
tang belajarlah

huhh..abg dh slmt terbongkang..dari dlm keta dh tido bila kluakan
dia bleh lena blk..umah kg kan best..nyaman n sejuk jer bila mlm
ditemani plak bunyi2 cengkerik n unggas..cewahh

mcm2 ceritalah aku story kat dia nak bg tido smpi dia tutup2
mata taknak dgr..hahahaa

bkn ape..mmg nak kena tido kan dia b4 angkat masuk bilik sbb
kat kg. baba kitorg tido kat katil yg bertutup dgn kelambu penuh
..hehe..so the kids klau tido dlm tu diorg nangis takut sbb kan
mcm kena litup sume..sbb nyamuk amat berleluasa kat sini

last2 kena gak 3 das gigitan nyamuk kat muka dia..ishk2

the next day we went to visit along sbb tmpt jagaan dia sgtlah dkt
dgn kg. baba ni..c u there!


*_enjoy_*

Advertisements

Comments on: "hero kecik kat kg. baba" (9)

  1. laaa..mopiko la yg bertempek kat pipi hero kecik tu ek?

    mati2 akak ingat dia tido pakai bedak sejuk ngkaauuuu..;p

  2. hehehe…comel jer nmpk wpun ngan ubat sapu kat muka tu…

    hati2 kak…nyamuk biasa takpa kan…jgn nyamuk denggi

  3. ala ciannye kene geget ngan nyamuk..
    auntie erin pon kalo blk kg,
    org lain xkne geget,
    tp auntie yg kene berdas2 tembakan..
    aduhhh…!!

  4. la.. siannyer kene gigit nyamuk. kene makan sayur banyak2 ni. br la ada vitamin dlm badan..

  5. alaalaa.. ciannye.. nak kene geget nyamuk nih! ;-P

  6. *ungku nor*
    haha :P..ingatkan takyah explain..:))

    *eliya*
    tu lah yg risau..asal kena gigit nyamuk takut jer nyamuk
    denggi..lenlah klau nyamuk terbang bawa label 😛

    *erin*
    ekekekee..sian gak kat erin!
    darah erin sedap kot rasa sup 😛

    *izan*
    sian kan..hehe..apa kaitan mkn sayur dgn kena gigit nyamuk 😛

    *areleez*
    hahahaa..klau lah bleh gigit blk nyamuk tu!

  7. hiks! ciannye.
    trigt zaman kecik2 dulu mak slalu tempek bende ni kalu kene gigit nyamuk.
    dok kg. mmg cmni la kn.

  8. alahaiii… ciannyer dh kena gigit nyamuk..

  9. *mar*
    sian kan..hehe mmg kena tempek punya klau kena gigit nyamuk..klau tak berkudislah jawabnya

    *EJ*
    ekekee..nyamuk nakal mmg..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: