Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

keta control from aunty nani

tarraaa..! masa berbuka kat umah hawa that day abg n hero kecik
dpt hadiah from nani n family..tq dear!

tak sempat2 nak suh buka..asyik2 dok belek kotak dlm plastic tu then
jeling2 aku minta greenlight nak buka..memula no! lah sbb pk kang
mmg susah nak ajak blk..duhh!

sekali tu bleh plak..cik puan-cik puan yg lain bagi ‘hasutan’ baik punya
suh kluakan keta tu..duhh..hehe..

ok tp just the car..remote tu simpan dulu..ada yg anak2 gadis hawa n
nani tetiba bleh bgn berlari lak kena kejar dgn keta tu..hikss 😛

blk tu tak dan nak buat apa eh..terus bukak blk..aiyohh!

seb baik my bro ada..baba tak blk lg..kul 12tgh mlm kang baru abis
shift..klau tak akulah jadi mangsa..hehe..by the way hero kecik dh
slmt tido drpd dlm keta tadi..so kurg sket havocnya 😉

so..inilah keta ‘skyline’ yg berjaya membingitkan umah for the past
few days :P..baba sgt suka ok..aterr dia punya dulu dh slmt aku
letupkan sbb masuk longkang kat putrajaya..hik hikk

to nani: setakat harini..aerial remote tu dedua dh patah..then satu
tayar dh patah..takpe hairil tau nak cari sparepart kat mana..haha

..then cover battery tu pun dh patah..tu pun hairil dh fixed ganti dgn
besi punya..klau patah lagi taktau lah..so any kepatahan n kerosakan
akan diupdate lagi from time to time..:P

yg bestnya ko langgarlah keta tu kat tmpt yg paling degil kekerasannya
tetap macho camtu gak bodynya ;)..fuhh mmg superb!


*_enjoy_*

Comments on: "keta control from aunty nani" (5)

  1. apakah?! kira jap, ahad dpt, isnin kira sehari, selasa, belum masuk dua hari… erk, dah patah segala… nasib baik lily kata badannyer superb… kalau idak, innalillah gak kot… hahahahahaha… ini lah namanyer boys…

    p/s tanteknyer rim keta tuh… esp yg biru tu… hehehehe

  2. eee best nyer nk jgkkk~~~~~~~

  3. *mylife*
    ekekekee..mmg dh expect akan jadi camtu so bersedia
    jerlah 😉

    *ann*
    haha..nakk?? nah nahh..:P

  4. syioknye hero2 tu dpt pressies. xcited!! 😉

  5. *areleez*
    mau tak syok! dah laa mmg minat kereta 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: