Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

cili api kembar

nampak ke tak nampak?? hehehee..1st time tgk cili api kembar camni
..akukan teringin nak anak kembar..baba ada 2 pasang adik
kembar tau! sepasang lelaki n perempuan..lg satu sepasang perempuan
..hik hikk

org kata klau mkn makanan berkembar ada potensi utk dpt anak kembar
..hek hekk hek..tp memandangkan thn ni tak termasuk dlm list utk pregnant
n aku plak tak mkn cili api gitu saja..ahaks..so lain thn jer lah aku mkn
..hahahaa


*_cheers_*

Advertisements

Comments on: "cili api kembar" (15)

  1. mmm… mmg ada potensi untuk dpt anak kembar…

    teringin gak nk anak kembar. cane nak wat klu dua2 pihak tak de adik beradik kembar. heheheheheheh

  2. eh bg aku skit..aku pun nak anak kembar..haha…

  3. ahaaaaaa… 1st time nih tgk cili api berkembar… mmg betul ekk org kata kalau teringin nk beranak kembar kena mkn benda2 yg berkembar tu??

  4. ape lagi..buat sambal belacan ler..hehe

  5. lilred799 said:

    eh…kite pon eksaited nak anak kembo….err…tp nikah kawin nye belom…hahhahahahha

  6. hehe..kak…pisang kembar pernah jumpa tak?

  7. pas ler ciliapi kembar tu kat kita…kita nak anak kembar la wakkkkk..hiks

  8. hehhehe…kita pon tingin anak kembar..tp dlm salasilah kuarga xder plak yg kembar…ekekekke…
    rasanya penah masa peknen hari tu terjmpa buah kembar..ala lupa dah buah apa..tp mak x bg mkn..x elok katanya…sbb buah tuh nmpak cam cacat…org tua2 biasalah..risau terlebih…

  9. hahaha…mgkn betul kot…klu mkn dpt anak kembar… 😀

    senang sekali branak kuar 2 ek…lg bgs klu sepasang kan…

  10. bukan senang nak jumpa tu 🙂

  11. *izan*
    hehe..klau dh rezeki dpt punya regardless u n ur hubby ada keturunan camtu atau tak

    *ita.itu*
    huhu..samalah kita kak

    *EJ*
    tu lah dgr org kata camtu..yg tau Dia saja kann

    *Ungku Nor*
    haha..husband kita dh slmt kunyahlah

    *lilred799*
    ko sukakan nak sesuatu tp blm dpt lesen..hahaha

    *are_t*
    aah..pisang kembar penah jmpa..leh try gak tu

    *cendawanintim*
    hik hikk..nnti kita cari bebyk pastu lelong kat sini ekk

    *Ada Ayrissa*
    hehe..takpe ikut jer pesanan org tetua tu..kang kata derhaka plak

    *mieza*
    tu lah kan..doalah bebyk

    *Lila*
    aah..1st time jmpa ni

  12. haaa. nk ank kmbar en, elok la mkn keh. mkn mcm tu taw. baru raw. haha.
    jgn msk okay. ingt pesan mak ni nyah 😀

  13. *amira*
    haha..yer laa nyah..ingat pesan tu haa..pastu meletop!

  14. mohd nor mohamad said:

    akum,
    Saya memamg berhajat nak cari cili api berkembar..klu sudi boleh telefon saya tak 012-9417491(mohd nor) atau email saya mohdnor1975@gmail.com.Atau call umah 06-7640759.Tq…pls as soon as posibble

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: