Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

nasib remote control

so pity 😀 remote control u all selalu tak jadi camni..inilah akibatnya bila
remote control dijadikan bahan utk acara ‘lontar peluru’ oleh kanak2
riang yg blm cukup akal..

selagi boleh dicantum..selagi boleh diikat..selagi boleh dipakai..takyah
beli lain..sok jadi blk gak camni..i wanna suggest to astro buat remote
control yg kalis rapuh bila kena baling..hehehee..very the suitable utk
mereka2 yg ada anak2 kecik yg nakal sedikit or pasangan laki bini
yg suka rebut2 nak tukar channel..hehehee


*_cheers_*

Advertisements

Comments on: "nasib remote control" (7)

  1. ahahaha..ciannyerrr
    siap bergetah² lak tuh…klo remote tuh p sepital
    leh masok ICU tuh kak..ekekeke

    Zie nk karang citer yg bertajuk “Saya sebuah remote Astro ah…”
    wakakakakakkaka..wakakaka

  2. akak nyer remote control kat rumah lagi dah macam mummy, sana sinik dah kenek balut ngan scotch tape, ni semua keja Aqil 🙂

  3. hehhehehe…normal tuh kak lily…
    tingat zaman budak2 dulu…gitu la ruper remote tv kitaorg..
    mak slalu ikat, pastu siap letak dlm plastik lg…hik hik hik…

  4. lilred799 said:

    hehhehehhe nasib serupe je kat umah ni….umah ni takde budak kecik pon…tp berikat jugak…cemana tuh??? hahahaha

  5. *redbloodsnow*
    ekekekee..dah karang nnti bg akak publish kat sini ekk

    *moralle*
    hahahaa..mesti dh tak nmpk rupa remote

    *Ada Ayrissa*
    uish..siap letak dlm plastik ekk..bila berderai takdelah sepah2 ekk..haha..gud idea!

    *lilred799*
    ekekeke..maknanya ada org2 dewasa kat umah tu yg kena sindrom dak kecik 😛

  6. adat ada anak kecik. anak zana tak baling tapi dia suka nak tekan2. tah apa2 canel kuar. udahnya abah marah baruuuu dia baling. tu melawan la tuh. la nie remote tv dah ada satu bunyik. tah apa la yg dah tanggal kat dalam tuh. ala2 kerincing udahnya… hehehe…

  7. *zana*
    dh jadi alat muzik plak ekk..sabar jerlah

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: