Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

bro n zizan


semlm my bro dtg umah..siap tunjuk pic dia dgn zizan raja lawak tu..
the pic was taken at metrojaya m.valley..my bro keja kat situ..keja
blkg tabir jer..hehehee..

zizan ni dtg dgn couple dia leez..tp my bro bleh minta amik gambar dgn
mamat ‘baik punyer’ ni jer..frust btul..amiklah dgn leez skali

sepjg dia keja kat metro ni..byk gila artis dia jmpa..tp sume dia tgk camtu
jer..dgn zizan ni plak ada aura dia nak amik gambar..bkn apa dia suka
tgk citer gaia tu..euwww! hahahaa..sabar jer lah..

so klau nak tau artis ni cantik tak artis tu cantik tak..hehe..tanya kat dia
jer..tp klau siti nurhaliza dia buat dek jer..coz dia anti abis..hahahaa..
kekdg klau siti dtg salesgirl/salesman berebut gi kat dia..my bro dari
jauh leh jerit..woiiii wat pe tu..!! tempiaran diorg..hahahaa..siti leh
gelak jer..

ada sekali tu..permaisuri agong yg sblm skrg ni dtg nak shopping dgn kaum
kerabat dia….so lps metro tutup kul 10pm diorg buka metro
khas utk rombongan permaisuri nak shopping..gile ko..smpi kul baper
pagi ntah..barulah ku tahu..camtu rupanya..


*_cheers_*

Advertisements

Comments on: "bro n zizan" (10)

  1. erkkkk… akak pun baru tau yg kerabat diraja nih gi shopping time org dah tutup… hehehe…

  2. erkkkk… akak la pulakkk… hahaha… dok terbiasa komen2 lain sebut akak, kat sini pun pi sebut akak… eheee…

  3. heee. tetibe rase diri setarad dgn agung pulak. kite pon shopping dkt metro. haha

    oh. gaia gaia gaia *smbil membuat aksi zizan sbgai gaia*

    😀

  4. wah…zizan…

  5. La kak Nani pun baru tahu, patutlah tak pernah nampak dia org shopping kat malaysia ni. Dptlah bebudak tu buat ot.

  6. all the orang kaya..the kerabat…
    shopping cara gitu kalo kat mesia…
    shopping acara tertotop!

  7. *ej*
    yerlah sis..nak privacylah katakan..eh bkn sis ekk..panggil sis jerlah..i respect kematangan u..hehe

    *Amira*
    hahahaa..feeling like permaisuri lah ni..alaa konon nak privacylah diorg..gi lah oberseas jer..permaisuri takde apa sgt..kerabat yg lain tu yg over the divass!

    *are_t84*
    wahh..attiey..hikss

    *nanirostam*
    hikss..tq sis for dropping by ;)..mmg untung diorg dah lah dpt buat ot..siap dpt tips lagi..hehe

  8. *reen*
    klau dh divasss..kena shopping secara tertotop..i agree!

  9. ha ah.. kalo keraba diraja kebanyakkan nyer soping di malam hari,tak pun di subuh hari. hehehe…

    merasala ot sambil melayan kerabat.. hehehe

    (takleh lupa Permaisuri nie menari masa function doluu… adeh… 🙂 )

    er.. leez tu yg bini dia dlm drama di bawah ketiak isteri tu ek? huhu

  10. *zana*
    dance floor ke..huhu..memcm
    yerr..leez tu lah..sepadankann

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: