Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

alhamdulillah..everything runs smoothly 😀

last Saturday we had a celebration for our new house n the kids
birthday party!

kitorg jemput a group of people utk bacaan doa kesyukuran sempena
our new house, kedatangan ramadhan n the kids birthday..
semoga hidup kami sekeluarga lebih diberkati olehNya..aminn

alamak..dh nak maghrib baru teringat nak amik pic makanan..hikss
we served nasi briyani, kek, kuih2, cookies n apa lagi ekk..lupalah 😀

tq to my sis’s friends from seremban…

tq too..to ofismate baba..tgh2 on shift bleh cabut jap dtg sini..so sweet 😀

and also lovely thanks to my dearest frenss..nani n hawa 😀
..ayg n apan couldn’t make it..

ayg bz dgn preparation kenduri sebelah lelaki n apan bz dgn
dinner festival filem..huhuhuu!
it’s ok..raya nnti dtg open house tau!

and last but not least tq to all relatives yg sudi dtg :D..makcik2, pakcik2,
loving cousins, jiran2..haa rasanya dh abis aku sebut sume

seronok tgk ramai yg dtg..yerlah bkn selalu dpt gather camni..

i just love this pic! and I love the person yg berdiri bawah khemah too!

‘happy birthday..zarif 3 yrs n hasif 2 yrs..luv –mama & baba-‘

cewah..wording kat kek klau bleh mcm nak wat karangan..hahahaa!
we booked the cake 4 days before..sgt sedap ok!
3kg fresh cream choc fudge..nyum nyumm..hikss

happy happy happyyy birthday..dear!!

seb baik anak 2..klau more? tak cukup tgn nak potong kek..huhu!
baba sibuk amik pic..

sekian wassalam yer kek coklat itu..:D

uikk..apa bawah meja tu?? hehehee..tq kpd mereka2 yg sudi bg present
..susah2 ajer..

tp kena sorokkan bwh meja ni klau tak diorg nak suh buka masa tu gak..
sabar jerlah..ingatnya nak buka lps isyak ke..tapiii

hero kecik dh slmt ketiduran..sampai ke pagi lak tu..esok jerlah jawabnya
buka hadiah..mcm pengantin plak..hikss

anyway anyhow..tq again for making the day for us!
ke’enjoy’an bersama amatlah dihargai..pas ni kita gather2 lagi for jamuan
buka puasa plak..ok!


*_cheers_*

Advertisements

Comments on: "kenduri & birthday party *_*" (9)

  1. sempat lg ku lari ke cni!~
    nampak mknan..lapau!~nk kek coklat! hehe:)
    semoga akak lily sekeluarga ddlm lindunganNYA d rumah baru~

  2. wah nmpk sdp je kek tuh…licin ek

  3. wahhh..
    ns beriani? hebat hidangan tuu..
    huhu

    slamat ‘naik’ umah baru kak,
    slmt hr jd tuk adek n abg skali,
    🙂

  4. Selamat berpindah ke rumah yg serba baru dan indah, n happy Belated Bday for both yr sons, semuga mereka menjadi anak-anak yg soleha dan di berkati allah selalu, AMINNNNN 🙂

  5. Happy belated bday to both of your heroes!! Diorang nye bday serentak ke? senang la macam tu.. hehe

    p/s: Me and my sis punya bday sama, tahun lahir je lain2. Every year sambut bday bersama masa kecik2 dulu..

  6. hepi besday for both ‘heroes’! nk cake sket, bley??? 😉

  7. dua2 lahir dalam bulan yang sama ke? senang la camtu. wat sekali je setiap tahun. hehehehheheh

  8. lilred799 said:

    waaaaaaaaahhh rumah dah chantek!!!!!!
    semoga lebih bahagia dan lebih tenang dgn adenye rumah baru nih 😉

    happy birthday to both heroes!

  9. *mar*
    aminn..tq for the wishes!

    *ita.itu*
    dh nama kek coklat..histeria sume..hikss

    *nano*
    tq dear..

    *moralle*
    tq sis! aminn..same goes to ur childrens 😉

    *pinky*
    taklah dear..abg bln 2 n adik bln 7..senang wat skali..takdelah sorg majuk bila dia punya lmbt lg nak wat 😀

    *areleez*
    thn dpn kita kat doorstep ekk kek..

    *izan*
    taklah izan..sorg bln 2 sorg bln 7..senang wat skali..dpt present pun double..hehe

    *lilred799*
    tq dear! hehehee..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: