Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

alalaaa..sedihnya diaa!

alahai..sedihnya abg ni..masa ni baru lps kena marah sbb dia belasah hero
kecik..majuklah tu..sound effect nangis dia halus jer..nak minta dipujuk

selang 15 minit masih tak berjaya nak buat org pujuk dia..hiksss
..masa ni bunyi nangis tu dh kuat sket 😀

pastuuu…!! huehuehuee..barulah klua suara ribut taufan dia..!
sabar jerlah penangan bebudak ni kan..hati mak mana yg bleh
senang tgk anak nangis camtu..cewahh..kesimpulannya gi jerlah
pujuk tp sambil tu explain kat dia nape marah dia so that dia tau
apa kesalahan dia..


*_cheers_*

Advertisements

Comments on: "alalaaa..sedihnya diaa!" (4)

  1. ala ciannyer… org dok nangis boleh lg kene tangkap gambo. mana la dia tak meraung. huhuhuhuhuh

  2. ala2,siannye die….comeynye die nangis!
    sape buat die tuh,meh akak tlg lepuk die..hakhak!
    ampunn kak!!larikkkk!

  3. *izan*
    keja my lil’ sis ni..i tgh buat susu dia b4 pujuk dia

  4. *mar*
    hahahaaa..tau larikk! 😛

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: