Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

his ‘new bed’

nak marah tak kuasa..biarkan jerlah dia dok baring dlm storage box tu..
drpd dok kacau hero kecikkan..

bkn main melayan perasaan dia dlm tu..siap lapik tilam nipis dia..tilam tu
sebaya dgn umur dia since dia lahir dh ada..skrg ni panjang dia pun dh
lebih dari tilam tu..dia tak kasi buang..sayang betul dia

haa..! dh abis mengelamun terkial2 nak keluar..hahahaa..smpi meraung
minta tolong..rasakanlah..ishk2 sesekali takpe klau selalu nnti tak elok
utk postur badan n tulang belakang..


*_cheers_*

Advertisements

Comments on: "his ‘new bed’" (4)

  1. so abg hero besar,
    cpt mtk mama katil 1..
    mtk yg kinder2 kt ikea tuh
    cntik gak kinder2 nyer katil kt ikea kn mama..!

  2. huahahahha..lawak2..teringat zaman budak2 dulu

  3. lily sue…lame tak denga kabar. meh emel ko. aku nak invite masuk blog aku. hiks..

  4. *erin*
    haha..pandai aunty erin ni ajar abg ekk!
    dia mmg dh ada katil bujang sendiri..we put beside
    our bed..tp yg biasa punyalah bkn mcm kinder2 yg cute
    kat ikea tu! hehe..insyaAllah ada rezki nnti bleh gak sambar..

    *orangelily*
    oo dh biasa wat keja camni ekk..hehe..klaka pun ada geram pun ada bila dia wat camni

    *akkema*
    haluu..pengantin baru lama..hiksss..ok aku dh send msg kat fs ko..invite me ok!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: