Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

dinner

our destination for family dinner tonight kat tasek idaman,bangi..dihujani
dgn lampu mengerlip2..silau mata tau! hiksss

kembang anak mata aku nak tgk org..hahahaa..utk pasangan yg nak
beromantika di tampoi bleh laa layann..

abg n hero kecik ni tak senang duduk nak tgk lampu ngerlip sana sini..
ada plak bot tgh sungai tu siap dikelilingi api..lagi haru hero kecik nak suh
bawa gi sana

tgh2 syok layan makan..ada plak sesi karaoke..yg attract attention most
of the pelanggan kat situ masa aksi sorg ‘bapok’ ni berdangdut..wakakka!

nak bantai gelak tak sopan lak kan..kontrol senyum jer lah..dlm hati gelak
tahap taufan nargis..hahah!! maklumlah tak penah tgk live bapok ni bergelek
..skali dpt tgk..geli gila u!

yg tak tahan tgk hero kecik layan dangdut bapok tu dari mula smpi abis
show..ekekekee..dia pun teruja ok!

udah kenyang perut sukatilah kan! jambul dpn abg tu tercacak mcm klcc..
baba punya keja lah ni..dia buh gel rambut..kow2 punya..nmpk mcm dh
bujang plak abg ni..hehehee..


*_cheers_*

Advertisements

Comments on: "dinner" (9)

  1. romantik nya mkn berteman kan lampu kelip2 🙂

  2. sedap tak makan kat situh? mahal x? cop2…tasik idaman belah mane ek..konpius jap..kalau sedap n best bulih makan2

  3. hensem abg buat rmbt camtu. ala2 style jepun gitu.. hehe..
    Nak map gi tasik idaman!! macam menarik je tempat tu.. sedap tak makanan kat sana?

  4. bestnyaaa makan kat situ…
    jambul abang tu kalau belon lalu…meletupsssss tau!!!
    lolz…muahhhsss lily :d

  5. tasik idaman? kat mane tu ek? ilang akal dibuatnyer. siap ada karaoeke pulak tuh. kasi la tau mane tuh. kot2 leh dtg gak. 😀
    tapi kan… sedap tak mknn dia?? 😀

  6. *idashah*
    klau dgn pasangan bestlah..tp dgn anak juling mata nak tgk dia makan betul ke tak

    *orangelily*
    bleh tahanlah makanan dia..hehe..harga pun ok..lily mkn satu family dlm rm190++..tasek idaman tu kat jln dengkil berdepan dgn Tech ATOM

    *pinky*
    hehe..mcm style jepun ekk rambut abg tu..tercacak mcm klcc..alamak map dia camne ekk..lily pegi mlm so buta jln sket..yg lily tau kat jln dengkil berdepan dgn Tech Atom
    ..sedap gak makanan dia

    *angriani*
    hahahaa..tak terpk plak nak buh belon..mmg tajam abis rambut abg tu! muahhsss too to u angriani!

  7. *zana*
    kat jln dengkil dpn tech atom..sedap gak food dia..trylah..romantik u!

  8. tgk gmbr2 mcm nih yg rindu nk blk msia
    bile dh merantau kt negara org baru rasa msia is the best!’
    mcm..
    ujan emas kt negeri org, ujan batu kt negeri sdri, baik laaaa kt negeri sdri..
    heheheh

  9. *erin*
    alahai syahdunya ayat..hehehee!
    takpe erin pun bertuah sbb dpt merantau kat negara org..
    very good experience whattt..nnti akan blk sini jugakkan..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: