Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

hero kecik n mama

ni kerja 2 beranak bila blk keja abg tido n baba keja shift mlm..layann

org suh pndg kamera dia pndg dinding..adusss

2nd attempt..dia gi pandang tv plak..aiseyy abaikan tangga kat blkg tu..
drpd umah lama smpi umah baru..tangga tu klau tak sangkut or tak
letak brg amatlah tidak sempurna idop agaknya 😛

last skali suh dia pandang kamera, tudung aku plak dia suh buka..dia
kata dh smpi umah kan..tak reti2 nak buka tudung..takut aku klua bjalan
ah tu..hiksss

oklah malas nak pose dgn hero kecik lg!


*_cheers_*

Advertisements

Comments on: "hero kecik n mama" (6)

  1. antara dua nie salah sorang atau dua2 ada lesung pipit ek?

    kat mane tah tadi mcm perasan hero2 nie ada. hihi..

    kalo salah jgn marah. ke mak dia yg ada? ekekekeke..

    (jeles nyer tgk blog org nie pi soping rumah. hukhuk)

  2. *zana*
    haa..hero kecik tu yg ada lesung pipit..mama nya takde 😛

  3. uhuksssssss
    lilyyyyyyyyy
    bilaaa laa agaknya riani ada hero ni yer :p
    nak gaksss :d

  4. mmg susah kan nk amik gambar cantik2 dgn budak kecik ni. sampai kamera yg sharp pun boleh jadik blur kan..hahaaa

  5. wah sakan dia bergambo ye ngan mamanye..hehe..bdk2 mmg suka tarik tdg kita kan

  6. *angriani*
    erkkss..riani byk2 doa kat Allah ehh..mana tau ada rezki nnti..aminn
    lily pun nak baby gal jugak!

    *Mommy Lily*
    tu lah..kita nak buat kenangan nnti dh besar bleh dia tgk..tp susahnya ya ampunn!

    *ita.itu*
    mmglah kak..kekdg dh abis melaram kat umah org kawin..dia gi tarik..aduss..potong btull 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: