Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

wrestling session

ilang penat bila blk keja the kids sambut sampai naik bilik..hehehee..

blm smpt bukak tudung n tukar baju dh bunyi riuh rendah..class wrestling
baba dh start..ni lah kerja dia bila the kids start lanyak dia..dia leh wrestle
blk bebudak tu..adoii malas btul nak layan

tak meraung takpe..ini meraung mcm sakit betul..bila aku dkt diorg gelak..
ampeh btul..tp kena careful gak takut naik hantu plak tetiba spirit wrestling
masuk lak dlm badan..hahahaa..budak kecik pun dia smack down bebetul
kang..

mentang2 katil tak pasang lagi..sejak pindah smpi skrg angin rajin baba nk
pasang katil tak dtg2 šŸ˜€

tu lah masa kawin sape suh beli katil besi bertiang..kan dh jenuh nak pasang

ni yg nk selongkar blk album gambar kawin yg nmpk katil ni..hahahaa!
bg semangat sket kat baba nak suh pasang katil blk..:D


*_cheers_*

Advertisements

Comments on: "wrestling session" (6)

  1. cantiknya gambar kawin.. šŸ˜‰

  2. nasib baik la diorang ni kecik2. blh la nk wrestling ke apa ke. masa kat msia dulu kene wrestling ngan sepupu2 umur dlm 8 thn tp bdn besar. mampoih!!!

  3. aiks.. knape i tade dalam gambar nih? ehhehe jeng jeng jeng

  4. wahhh…
    akak mantain je tau…

    apekah rahsia awet muda akak?

  5. muekekeke…siap gusti..
    takpe la …memalam nanti babanye gusti ngan mamanye plak..
    larik~~~~~~~~

  6. *cik puan ilyana*
    tq..hehe..

    *izan*
    camnelah bebudak tak ganas..kecik2 dh lanyak kena wrestling

    *miowzzy*
    emo! tq for dropping by ;)..pic kat ne dlm wrestling ke šŸ˜›

    *are_t84*
    ko saja kan bg akak kembang :P..awet muda apa umur pun baru 26thn..hehe..takde rupa mcm ibu anak 2 ke?

    *Reen*
    hahahaa..kejor2!! oo pandai nak larik yerr..gusti mlm tu tak clearlah sbb gelap..hahahha šŸ˜›

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: