Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

cak! hehehee..lil’ boy ni anak my cousin..dia tinggal kat tmn sebelah kitorg
ni jer..chubby btul baby dia ni..baru jer lps hari..kira nak dekat 3 bln lah..
tp berat dia dh 7kg camtu..huhuhuu!

gambar ni masa my cousin dtg umah so tonight kitorg plak bertandang ke
umah dia..katanya tgh mlm pun takpe..ater dkt kann..jom!

jeng jengg! tepat kul 12 tgh mlm kitorg smpi umah dia..hahahaa! td suh
dtg tgh mlm kann..:P

tetamu tgh mlm dihidangkan dgn keropok goreng cicah dgn sos cili..huhuhu!
ala2 supper gitu walaupun mata dh terbyg katil jer..

masuk jer umah dia nmpk menda ni..gila bagak besar..tah ape panggil
instrument tu aku dh lupa..my cousin ada mention..menda tu belongs to her
husband..dia org orkestra RTM..so kesana kesini usunglah menda ni 😀

mcm biasa mestilah the kids teruja tgk benda ni..ekekee..dgn mata tgh
layu pun smpt nak posing tu..

masa nak dtg td bkn main suka..nak keluar katakan..tak smpi 10 minit dh
tumbang..abg siap whisper ajak blk..pastu kata takut hantu..hahahaa 😀
takde kaitan langsung..

oklah tuan rumah pun dh menguap2 bagai..tak reti2 nak chow chin chau??
pic bwh tu my cousin tgh susukan baby chubby dia..hehe..tak ingat full
name dia..aku panggil aduka jer..melayu klasik gitu!


*_cheers_*

Advertisements

Comments on: "tgh2 mlm buta lepak umah cousin" (3)

  1. awat la pi umah org ada baby kecik malam2 buat. tak elok kata org2 tua.

    nk kene gorang kopok gak ler arini. teringin la plak pas tgk gambar ni. hehehheehhe

  2. wahh…serius br 3 bln?nampak semangat sungguh!~

    geram btoll tgk!~rase cm nk cubit2 pp die..!

  3. *izan*
    mcm2 ayat dh baca sblm masuk dia tgh2 mlm tu..bkn tgh mlm jer asal lps maghrib jer klau gi umah org tak kira ada baby ke tak kena baca2 sket..ayat kursi ke

    *mar*
    akak pun terkejut baru 3 bln..tp betul lah masa dia baru deliver akak gi tgk

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: