Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

prriitttt!! cepat masuk padang…!

ekekeke..apa plak laa anak2 aku kerja kan kali nih..ntah sape mangsa
empunya socks ituu..buh lg sepah2..kan dh kena songlap!

teringat plak aku dlm pantang dulu..hiksss..kaki kena ‘bungkus’
memanjang..tapiiii tu bila dpn my mom lah..blkg kaluuu..cabutt!!
kurg asam btul kan..kang dh masuk angin sana sini tau lak terhegeh2
nak tutup lubang angin tu 😛

pesal melalut citer pantang ni..hahahah..gasaklahh..janji ado citer!


*_cheers_*

Advertisements

Comments on: "one coach one player..deal!" (3)

  1. berpantang lg bagus lily, erin xberpantang sgt
    cukup syarat je..
    huhuhuuh..
    tggu sakit je la nih di kemudian hari
    akibat xberpantang!

  2. Hi Rillys, 2 tak cukup tu nak masuk padang, nak kenek process lebih sikit baru lah masuk padang, hehehe.

  3. *erin*
    erin berpantang kat germany ke kat mesia..klau takde org jaga mmg susah nak berpantang..hiksss
    takpe u mkn lah supplement utk kesihatan..insyaAllah sihat sentiasa..don’t forget to exercize! infact u jaga camimi tu pun kira exercise gak tu..hehe

    *Mar*
    hahaha..byk nak kena process tu..hiksss 😛

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: