Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

mesin jahit singer

next task is to pick up mom’s sewing machine yg dh dibaiki n dh
berkurun ditinggalkan disini..:D

lama gila kedai singer ni bertakhta kat sini..hahahaa..masih ramai
loyal customer singer ni actually..brg dia mmg tahan lama..my fridge

kat umah pun dh lebih 10 yrs..huhu!

menurut kata amoi ni..diorg pening kepala servis mesin mak ni..sbb
lebih dari 30 batang jarum terselit kat sana sini celah belah mesin tu

..hahahhaaa..aku dh tau sape punya keja..ekekkee..aku pandang baba
..baba pandang aku..:P our kids punya keja lah sape lagi! duhh..
melayang rm50!

takpelah as long as mak dpt jahit blk as usual..anything for u mom 😀


*_cheers_*

Advertisements

Comments on: "mesin jahit singer" (5)

  1. betoll..mesin jahit atau apa2 jenama singer mmg TAHAN LAMA.
    mother i pon still ada mesin jahit jenama nih
    dan thn smpai la skrg
    rasanye dh 28 tahun…
    baya my eldest brother..!

  2. tahan lame, berbaloi ngn harga kan?? *mahai bg sayep, huhu*
    kat umah tu sume brg elektrik amek kat singer..
    coz dah kamceng mak ngn tokey tu..
    huhuhu

  3. mak sy pun guna mesin jahit singer. tak dinafikan, mmg tahan lama..

  4. ish2.. budak2 punyer keje.. abih mesin tu kene belasah. hahahha

  5. *erin*
    wahh..u punya lagi gile lama dari my fridge..hiksss!
    so mmg recommended lah brand ni, rite!
    n service after sales dia pun tip top!

    *nano*
    wahh..mak dh kamceng dgn tokey yer..apa lg..dia ada anak bujang tak..hahaahaa..u know what i mean 😛

    *mya*
    ;)..mostly people prefer singer brand klau mesin jahit kan!

    *izan*
    sian mesin jahit jd mangsa..hehe..seb baik tak kena ratus2
    ..klau tak bankrap mak bapak klau anak2 kaki experiment camni..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: