Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

harini nak taknak kena gak amik half day..hehehee..ada a few things
yg harus disettlekan secepat mungkin!
sblm start enjin badan dihari yg serba panas ni..mari kita isi perut
dulu..oleh kerana nak cepat kan so kita makan yg sedap n cepat..
hahahaa..mcdonalds!

Iā€™d McChicken while he had BigMac..nyum nyumm..dulu masa dating2
..mkn burger lah paling kena control..hahahaa..yer lah kang mulut
ternganga besar dgn sos melekat kat pipi ke..adusss..hilang ayu šŸ˜›

tp dh beranak pinak ni..lantak lah nak kata tak ayu pun..janji kenyang
..hahaha!

padan muka kena marah..org tgh sedap dok kunyah gi snap wat pe..
seb baik burger dh abis..klau tak ada yg kena sumbat dgn burger tu
..huhuhuuu


*_cheers_*

Advertisements

Comments on: "half day – lunch at McD" (3)

  1. huhuuh
    rindu mkn mcd..
    kt cni syik fillet of fish je
    fillet of fish,
    fillet of fish,
    fillet of fish..
    apa daaaaa..

  2. betul kata erin tu. kat sini asyik makan fillet of fish je… rindu nk makan bgMac.

  3. *erin*
    ler pesal kat sana fillet jer ada..? u nak i courier kan ke..hiksss šŸ˜›

    *izan*
    sian btul kekwn aku kat luar sana..takpe balik mesia nnti pulun ekk..jgn lupa calling2 i skali..i luv McD!

    *_*

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: