Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

..aduhai abg nih..songsang lah sayang oii..dia punya suka jer masuk
kot mana klua kot mana

actually aku pun 1st time tgk mainan cenggini..ala2 wall climbing
..hehe..interesting gakk

tak sempat nak ajar abg the right way..baba nak cepat lah pulak..
takpe next time maybe..bkn jauh pun tesco puchong dgn kinrara..


*_cheers_*

Advertisements

Comments on: "aiyakk..songsang lah abang!" (10)

  1. kretip…hehe

  2. ni bijak namanya, klo takleh guna peluang pertama, mesti mencuba cari peluang kedua hehehhe

  3. ada gak kan budak yg pk nk mulakan gitu…hehe

  4. Anak yg bijak, berusaha sedaya upaya………..

  5. patutla familiar tempat ni..tesco puchong.. dulu dpn rumah je. Kdg2 lepak kat foodcourt tgk budak2 main benda tu. hehe

  6. hehehehehe…tapi gigh dia yer…suker2…comey jer nengokkkk….

  7. aiyaaa… hihii

    kdg2 budak2 ni kelakar kan…suka buat benda2 pelik

  8. *are_t84*
    bab2 tu kretiplah..hehe

    *aleeya*
    memcm kan perangai anak zaman millennium ni

    *is*
    tu la pasal..smpi je dia terus terjah kat tmpt songsang tu..sabar jer

    *Mar*
    anak bijak mama pening..tp doa2 biarlah bijak jd ‘org’ dh besar nnti

    *pinky*
    oo dh tak dok puchong lg ke..mana tau ter ‘bump’ ke tegur2 lah…

    *angriani*
    gigih sgt tu..pastu bila nk turun terpinga japs

    *Mommy Lily*
    tu laa mommy..pening kan tp takpelah let them explore

  9. hehe..comei2…ok la tu naik dr bawah..kot naik sampai atas bumbung tuh, tak ke naya kan ? hihi..

  10. *dewisoulhaa*
    if naik smpi bumbung atas tu akak lah meraung dulu..hiksss

    *_*

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: