Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

5 notty girls!

..i love this pic!

..i love the girls in the pic!

..i miss u guys damn a lot!

huwaaaaa!!! 😛

the girls in the pic are my best frens back at sek. men. teknik
persiaran brash ipoh..wahh full name gitu!

aku sorg jer tudung n kain kaler lain..pengganas sekolah lah katakan

nani-hawa-ayang-apan-lily

lps jer spm diorg sume further study amik course lebih kurg halal
sesame sendiri..aku jer menyimpang

nani kat kypm (bisnes study)
hawa kat uitm (marketing)
ayang kat uitm gak (accounting)
apan kat uia (accounting)

aku dpt gak offer buat economy kat uia tp masa tu dh join mmu
aku jer tercampak kat mmu cyberjaya amik course multimedia
(advertising) bila sem.break mesti aku dipinggirkan..

yerlah break ipta dgn ipts kan lain..

tp kitorg ttp maintain vogue bestfren eva wpun 4 thn bergelumang
dgn study memasing! tahniah2…hiksss

..and now memasing dh ada career sendiri..

nani kat usim
hawa kat maybank
ayang kat pnc
apan kat sme bank
aku buruh kasar kat sykt event mgmt..tak glamor pun co. 😛

alhamdulillah skrg 3 of us dh ada family..lg 2 tu insyaAllah thn ni

may our frenship last till forever…!

*_cheers_*

Comments on: "5 notty girls!" (5)

  1. ko slalu contact lg ke ngan diorang. kim slm la kat diorg yek. aku da lama tak jumpa member2 skolah teknik. masing2 da ada family masing2 dan hal masing2… rindu la masa skolah kan?

  2. *izan*
    kitorg rajin wat gath..sian ko dh lama tak jmpa budak2 skolah kita..bila nak balik stay mesia?? takpelah klau rajin aku singgahlah jmpa ko kat rome..wahh terlebih sudah!

  3. cantiknyerr gambar kartun tuh…..congrats,sumenyer dh berjaya..hehe.

  4. bdk skolah teknik mmg da lama aku tak jumpa dan da byk lost contact ngan derang. aku still contact ngan member2 skolah convent dulu. masa aku blk msia bulan 5 aritu pun aku ada jumpa ngan member2 sekolah convent and member2 masa kat uitm dulu.

  5. *dewisoulhaa*
    cantik n cute kan pic kartun tu..tp org2 nya taktaulah..hiksss
    ..tq for ur wish..!

    *izan*
    oo ye ke..takpe ko bleh contact blk kat frenster kan..oo ko ada blk bln 5 haritu ekk..bila nak blk sini lg..nk jmpa gak..hehe..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: