Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

kenangan @ putrajaya

tgh2 boring relaxkan diri kat opis baru ni tergodeh plak pics kat Putrajaya which
was taken around dec. last year..

ingat2 lupalah masa tu in the middle of nk gi somewhere else..drop by jap kat
sini..bosan btul..dh laa 4 thn dok study kat cyberjaya..berdating dulu pun kat
sini..berjln2 dgn family pun kena singgah sini gak..ihikss

masa thn 2000 dulu 1st time jejak kaki kat sini mcm padang jarak padang
tekukur..org kata tmpt jin bertendang..tp dh rezki dpt blaja kat mmu situ terima
jer lah..

ni lah 3 org anak dara my mom (oppss aku dh kawin ekk..haha) wuteva
laa..kitorg bertiga perempuan & plus my 2 brothers along n angah..

laki bini ni pun nk menyelit..pesal aku rasa mcm pendek sgt plak..baba
jengket kaki ekk..hahaha..dh mcm nk nyanyi lagu negaraku plak..kuikukui

wachaaa..!! 2 hero ni mmg wajib berposing utk blog nihh..berkepit je diorg nih..
takpelah as long as tak gado2..hehe..

^_cheers_^

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: