Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

lepak time

balik jer dari hantar along my family singgah umah mertuaku..
sedih2 jugakkan..tp life has go on..kitorg pun layan2 laa
sembang sambil cabut daun pokok inai..ahaks..perang2 laa
rambut lps nihh..halal pun halal dari gi color kan rambut
kat kedai yg tak tau halal haramnya kann..

sambil tu my FIL gi kait buah kelapa muda..yummyyy..sedapnya
makan isi kelapa n hirup air kelapa muda di tgh panas tu kan
..hehe..lps je kait tu my FIL terus amik parang n naik motor gi
kebun dia amik sayur ni sayur tu nak bg kat my family..yerlah
dok kat KL bknnya dpt sayur2 fresh free..ehehee..

mentang2 dh baik demam..bkn main seronok dia main kat tgh
panas ni ekk..blk kang mmg gelap gelita kulit anak2 aku nih..
end of our sad & hepi weekend…

^_cheers_^

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: